2016'da iptal edilmesine en çok üzüldüğümüz diziler

2017'yı göremeyen ve çok özleyeceğimiz dizilerin listesini sizler için derledik.

Berfu Özlen
28 Aralık 2016 - 13:57
İptal - Onay

Her sene kanallar onlarca dizilerini düşük reyting yüzünden iptal ediyor. Çoğunluğun zevki bizim zevkimize uymuyor olabileceğinden, iptal edilen dizilerden çok üzüldüklerimiz de oluyor. Keşke iptal edilmeseydi dediğimiz dizileri sizler için derledik.

PERSON OF INTEREST

16-12/28/pers.jpg

Person of Interest, CBS'de ilk yayınlanmaya başladığında kanalın en popüler yapımlarından olmuştu. Zamanla izleyici sayısında düşüş yaşandı ve bu da dizinin kaldırılmasına neden oldu. Final sezonunda az bölüm olması ve konunun oldu bittiye bağlanması ise bizi en çok üzenlerden oldu. 

MARCO POLO

16-12/28/marco.jpg

Marco Polo, Netflix'in en çok izlenen yapımlarından olmasa da en pahalısı olduğu kesin. Kanalın diziyi iptal etmesi çok büyük şok olmadı. Evet kaldırılması hayal kırıklığı yarattı ancak bütçesini düşündüğümüzde mantıklı bir karar olduğunu kabul ediyoruz.

GALAVANT

16-12/28/gala.jpg

Galavant'ın izleyici profili diziyi kanalında ve yayın gününde değil de online platformlardan izlediği için dizinin yayın reytingleri çok düşük çıkıyordu. Ayrıca dizi müzikal olduğu için de çok büyük bir kitleye hitap etmiyordu. 

BLUNT TALK

16-12/28/bl.jpg

Starz kaliteli ve ilginç yapımlarla son zamanlarda öne çıkan bir kanaldı. Ancak genellikle Power ve Outlander gibi dram ağırlıklı dizilere yer verdiği için komedi dizileri ikinci planda kaldı. Blunt Talk da malesef mükemmel kadrosuna rağmen dram dizilerine karşı koyamadı. 

THE GRINDER

16-12/28/grin.jpg

Fred Savage kariyerinin son zamanlarını kamera arkasında geçirdikten sonra tekrar oyunculuğa geçti. Rob Lowe ile başrollerini paylaştığı dizi istediğimiz her şeye sahipti. Mükemmel bir kimya, komedi ve kalite. Ancak bu Fox için yeterli olmamış ki dizi sadece bir sezon hayatta kalabildi.

AGENT CARTER

16-12/28/agent.jpg

Kadın bir başrol oyuncusuna sahip Marvel dizisi ilk başta çok sevilmişti. Ancak ikinci sezonda reytingler düştü ve konu tamamen değiştiriliverdi. Bu hamle dizinin sonunu getirdi ve dizi yayından kaldırıldı.

RECTIFY

16-12/28/rec.jpg

Bir başka "yeteri kadar izlenmeyen" dizi de kesinlikle Rectify'dı. Her ne kadar 4 sezon gibi yeterli bir süre ekranlarda kalabilmiş olsa da hayranları üzen bir final bölümü olmamasıydı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin