Dizilerin en güzel yılbaşı bölümleri

Yılbaşını tantanadan uzak, evde bilgisayar veya televizyon başında geçirecekler için dev hizmet: sevdiğimiz dizilerin en güzel yılbaşı gecesi bölümleri listesi.

Berfu Özlen
28 Aralık 2016 - 18:30
Kültür Sanat

Yeni yıla çok az kaldı. Yılbaşı gecesi planları yapılmaya başlandı. Ancak yılbaşı geceleri hepimiz için çok emek isteyen organizasyonlardır. Giysiden makyaja, mekân seçiminden yiyecek içeceklere her şey özenle planlanır. Bu yılbaşını tüm bu tantanadan uzak evde bilgisayar veya televizyon başında geçirecekler için dev hizmet: sevdiğimiz dizilerin en güzel yılbaşı gecesi bölümleri listesi.

 

Frineds Gif

FRIENDS

Bölüm: The One with the Routine

Monica ve Ross bir şekilde Dick Clark’ın Yılbaşı Rock gecesine davet edilir ve 8. Sınıftan beri denemedikleri senkronize dans hareketlerini göstermek isterler. Dans etmeye başladıklarında insanların onlara mı güldüğünü yoksa onlarla beraber mi güldüklerini anlamak güç olacaktır. Bu sırada Joey, seksi ev arkadaşı Janine’ı öpmeye çalışacaktır. Ancak Janine’i kazanmak için çok uğraşması gerekecektir.

 

The Office Gif

THE OFFICE

Bölüm: Ultimatum

Michael’ın müdür olması yeterince stresli değilmiş gibi bir de tatil zamanlarında müdür olması gerçeği var. Michael için yılbaşı ruhu heyecanın yanı sıra bir de gönül işlerinin gerginliği hasıl olur. Hoşlandığı kız Holly’nin tatil dönüşü A.J. ile nişanlanıp nişanlanmadığını öğrenmesi gerekmektedir.  Pam bu sırada herkesin yeni yıl planlarına sadık kalmasını sağlamaya çalışır ancak her ne kadar nişanlanmasalar da Holly’nin sevgilisi ile hala beraber oluğunu duyan Michael bu planları sabote etmeye hazırdır.

 

The OC Gif

THE OC

Bölüm: The Countdown

Eğer gençliğiniz The OC izleyerek geçmişse, hayatınızın bir bölümünü Marissa ve Ryan’ın gelgitli ilişkilerine adamışsınızdır. Yeni yıl bölümü çoğunlukla Maryan’lar çevresinde dönüyor. Ryan, Marissa’yı sevdiğini çok geçmeden fark edecek midir? Yoksa saat 12’yi vurduğunda başkasını mı öpecek?

 

Gossip Girl Gif

GOSSIP GIRL

Bölüm: The End of the Affair

Her ne kadar Gossip Girl’in bitmek bilmeyen skandallarını sevsek de özellikle son bölümlere doğru bazı bölümlerin ne kadar saçmaladığına da şahit olduk. 5. Sezon bölümünde Blair Serena’ya içini döktüğü için daha önce karıştıkları araba kazasından sonra Blair ve Chuck arasında neler olduğunu öğreniyoruz. Aynı zamanda Blair ve Dan Humphrey’in enteresan bir arkadaşlık kurduğunu da görüyoruz.  Bir yandan Gossip Girl sitesine ulaşılamıyordur ve bundan dolayı Serena’nın bloğu yüksek trafik almaktadır. Blair her ne kadar başkasıyla nişanlı olsa da Chuck ile barışma arifesindedir ve Dan-Serena çifti romantik bir öpücük ile yeni yılı karşılar.

 

HIMYM Gif

HOW I MET YOUR MOTHER

Bölüm: The Limo

Yılbaşı gecesi stresini Ted Mosby’den daha çok yaşayan olamaz! Bu sene Ted mucizevi bir şeyin olmasını beklemek yerine kaderini kendi eline alıyor. Bütün How I Met Your Mother ekibi Ted’in kiraladığı ve Ranjit’in kullandığı limuzine atlayıp 3 saat içinde 5 partiye katılmaya çalışıyor. Her şey yolunda giderken ve grup Barney’in seçtiği parti müziklerini dinlerken yolda Moby’i görürler. Tabi ki yeni yılda yolda Moby ile karşılaşacak herkes gibi onlar da Moby’i arabalarına alır. Ancak bu Moby o ünlü müzisyen Moby değildir. Tam tersi silahlı bir manyaktır. Dizi hakkında ne düşünürseniz düşünün yazarlara hep orijinal fikirler buldukları için haklarını vermelisiniz.

 

70s Show Gif

THAT 70’S SHOW

Bölüm: That 70’s Finale

Dikkat: Bu bölümü bir karton peçete almadan izlemeyin! Dizinin ve dizinin geçtiği 70’lerin son günü olan bölümde grup 1980’i karşılarken birbirlerinden ayrılmanın hüznüyle boğuşurlar. Kitty ve Red Florida’ya taşınıp taşınmamaları gerektiğine karar verirken, Jackie ve Fez aralarında bir ilişki olup olmadığını çözmeye çalışır. Hyde her zamanki haylazlıklarının peşindedir, Kelso yılbaşı için Chicago’dan dönmüştür ve Eric ve Donna da son bir öpücük için bir araya gelir.

 

Modern Family Gif

MODERN FAMILY

Bölüm: New Year’s Eve

Jay ailesine unutulmaz bir yılbaşı yaşatmak niyetindedir bu yüzden Gloria, Claire, Phil, Cam ve Mitchell’i Palm Springs’deki gençken devamlı gittiği bir otele davet eder. Ancak maalesef Jay’in gençliğinden hatırladığı otel şimdiki halinden çok daha güzeldir. Dunphy’ler kötü otelde gizli bir termal kaynak bulup bir şekilde iyi vakit geçirmeye çalışacak, Cam ve Mitchell otel barında vakit geçirecek ve Gloria uyuya kalacaktır. Jay hayal ettiğinin tersine tek başına yalnız otel müşterileriyle poker oynamak zorunda kalacaktır. Los Angeles’da ise Alex ve Haley Luke, Manny ve Lily’e bakıcılık yapmak zorunda bırakılacaktır.

 

30 Rock Gif

30 ROCK

Bölüm: Klaus and Greta

James Franco, Tina Fey ve Julianne Moore’un ortak yanı ne olabilir? Hepsinin 30 Rock yılbaşı bölümünde olması tabii ki. Yılbaşı sabahı utandığında alkollü bir şekilde gece lisedeki aşkının telesekreterine utanç verici bir mesaj bıraktığını farkeden Jack Kenneth ile beraber duruma çare aramaya çalışır. Liz Lemon kuzeninin gay olduğunu ailesine söylediği için zor durumda kalır ve Jenna James Franco’ya bir yastıkla ilişki içerisinde olmadığını kanıtlaması için onunla sevgiliymiş gibi yaparak yardım eder. Evet gerçekten bir yastık!

 

Friends 2 Gif

FRIENDS

Bölüm: The One with All the Resolutions

Evet, Friends’in başka bir bölümü daha listeye girdi. Ama Ross’un o dapdar deri pantalonunu giymeye çalıştığı bu bölümü es geçmek olmazdı. Tüm ekip yeni yıl planları yapar, Chandler arkadaşlarına bir hafta boyunca takılmayacağına dair söz verir, Rachel dedikoduyu bırakacağını iddia eder ve Joey de gitar çalmayı öğreneceğini söyler. Ama bölümün elbette ki en önemli anı Ross’un bir randevu için deri pantolon giymesinin iyi bir fikir olduğunu düşünmesidir. Belki de televizyon tarihindeki en absürt ve komik sahneler işte bu pantalonla ilişkilidir. İzlemediyseniz şiddetle ama şiddetle tavsiye ediyoruz.

 

Louie Gif

LOUIE

Bölüm: New Year’s Eve

Listedeki en acıklı, en şok edici bölümün belki de en komik seriden çıkmış olması çok enteresan. Louie kızını yılbaşını geçirmesi için eski karısı ve yeni eşinin yanına gönderir. Kız kardeş Meksika’ya tatilini geçirmesi için davet edince yola düşen Louie Meksika’ya giden otobüste eski aşkı Liz ile karşılaşır. Bir anda Liz’in burnu kanamaya başlar ve gece yarısına bir dakika kala ölür. Yeni yıla bu derecede büyük bir trajediyle giren Louie Meksika’ya gitmekten vazgeçer ve kendini bir anda Çin’e uçak bileti alırken bulur. Şimdi olduğundan daha yalnız ve amaçsız hisseden Louie Çin’li bir aileyle yılbaşını geçirir.

 

Geldik listemizin sonuna. Yılbaşında siz de evdeyseniz mısır falan patlatın ve Fazla Bilinmeyen 8 Dizi Tavsiyesi videomuzdan kendinize bir dizi seçip izleyin. Şimdiden iyi seneler!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin