Carrie Fisher Family Guy'ın iki bölümünde yer alacak!

Carrie Fisher, animasyon dizisi Family Guy'ın iki yeni bölümünde yer alarak bizlere son sürprizini yapacak!

Volkan Küçükel
29 Aralık 2016 - 00:28
Gündem

Dünyaca ünlü Star Wars serisindeki Prenses Leia rolüyle tanınan Carrie Fisher, geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizinin ardından 60 yaşında hayatını kaybetmişti.

FAMILY GUY'A ANGELA İÇİN GELİYOR!

Ve Carrie Fisher, animasyon dizisi Family Guy'ın iki yeni bölümünde yer alarak bizlere son sürprizini yapacak!

Variety'nin haberine göre aktris, ekranların uzun soluklu animasyon dizilerinden Family Guy'ın iki bölümünde yer almak üzere seslendirme çalışmalarını hayatını kaybetmeden bir süre önce tamamladı.

Bölümlerin 2017 senesi içinde henüz netleşmeyen tarihlerde izleyicilerle buluşacağı belirtiliyor.

Dizide ilk olarak 2005 senesinde bira fabrikasındaki Peter Griffin'in (Seth MacFarlane) yöneticisi olan Angela'ya ses veren Carrie Fisher bu karakterle şimdiye kadar 20 bölümde yer almıştı.

16-12/29/carrie-fisher-family-guy.jpg

FAMILY GUY DA UNUTMAMIŞTI

Family Guy'ın yaratıcısı Seth MacFarlane aktrisin ölümü sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Carrie Fisher'ın komik zeki, yetenekli, sürprizlerle dolu biri olduğunu ve onun etrafında olmanın her zaman çok neşeli olduğunu belirtmiş, Family Guy'ın kendisini çok özleyeceğini ifade etmişti.

Fisher'ın ölüm haberi, geçtiğimiz Cuma günü Londra'dan Los Angeles'a giden uçakta kalp krizi geçirmesi ve uçak indiğinde hastaneye kaldırılmasının ardından sadece dört gün sonra gelmişti.

Family Guy, 'Passenger Fatty-Seven' isimli bölümüyle 08 Ocak'ta Fox ekranlarına geri dönecek.

Carrie Fisher - Family Guy:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin