2016’nın en iğrenç sahneleri

Televizyonda izlemeniz gereken şeyler olduğu gibi, izledikten sonra aklınızdan silmeniz gereken şeyler de var. Bu listedeki sahneler ise her iki kategoriye de giriyor.

Berfu Özlen
12 Aralık 2016 - 10:27
Yeni Bölüm

Gerçek şu ki, 2016’da en beğendiğimiz dizilerden çoğu aynı zamanda midemizi bulandırmak, kafamızı karıştırmak ve bizi rahatsız etmekten de sorumlu.

Sene sonunda şöyle bir geriye dönüp baktık ve yılın en iğrenç anlarını derledik.

BRAINDEAD

Beynindeki uzaylı organizmaları öldürebilmek için Laurel beynin sağ lobunun kullanıldığı iki aktivite bulup yapmaya karar veriyor. Seks yapıp yemek yemek, hem de aynı anda! Çikolaya ve salama asla eskisi gibi bakamaycağız, büyük ihtimal zavallı Gareth de…

THE FAMILY

Warren ailesini kendisine saldırmış gibi göstermek için Hank Asher kendi yüzüne beyzbol sopası ile vurmadan önce evini kırıp döküyor. Adanmışlığını takdir etsek de, bir daha böyle bir şey görmek isteyeceğimizi sanmıyoruz.

GREY’S ANATOMY

Alex’in DeLuca’nın o muhteşem yüzüne neler yaptığını gördükten sonra “Hayır, yüzüne dokunma” diye bağırdık. Bir daha mı? Asla.

HAWAII FIVE-O

16 Aralık'ta yayınlanan bölümde Grover ve Danny telefondaki Max'ın talimatlarıyla tanınmayacak derecede yanmış bir cesedin kabuklarını soyarak bir dövme aradılar. Söyleyeceklerimiz bu kadar...

ORANGE IS THE NEW BLACK

Piper beyaz olmasının avantajını kullandığında hepimiz sinir oluyorduk. Ama Maria ve diğer Dominika'lılar tarafından koluna bir svastika damgalanmasını da hak etmedi. Derisinden gelen cızırtı hala kulaklarımızda.

 OUTLANDER

Jamie kanlı düelloda Randall'ı öldürememiş olabilir ama salladığı kılıç kaptanın "kaptan köşküne" çok yakın bir yerde iz bıraktığı kesin.

PENNY DREADFUL

Evet, Vanessa'nın Banning Kliniğinde cehennemi yaşadığını biliyoruz. Ama bunu tekrar tekrar zorla yemek yedirilme sahneleri ile pekiştirilmesine pek gerek yoktu.

STRANGER THINGS

Demogorgon tarafından yakalandığında sevgili Barb'a ne olduğunu merak etmiştik. Ta ki onu tepe taklak görene dek. Bu sahneyi aklımızdan kolayca çıkarabileceğimizi sanmıyoruz.

TRANSPARENT

Rita'yı sevip sevmemenizin önemi yok, eminiz o ölüme atlarken boğazınıza bir düğüm oturuverdi.

THE WALKING DEAD

Negan, Mark'ın üzerinde kırışıklıkların nasıl dakolayca ütülenebileceğini gösterdi. 

TOGETHERNESS

Dikkat: Eğer karınız size başka bir adamla beraber olduğunu söylerse, onun ve yatağın üzerine kusabilirsiniz!

YOUNGER

Matthew Morrison'un karakterini çekici, normal bir çiftçi olarak bilirdik. Ta ki onu çiftlikte pantalonu dizlerinde görene dek! Zavallı koyun....

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin