Christopher Gorham 2 Broke Girls'te!

Christopher Gorham, CBS'in komedi dizisi 2 Broke Girls'ün devam etmekte olan altıncı sezonun oyuncu kadrosuna tekrarlayan bir rolle katıldı.

Volkan Küçükel
12 Aralık 2016 - 09:40
Magazin

CBS'in sevilen komedilerinden 2 Broke Girls'te bir kahramanımızın hayatına yeni bir adam giriyor gibi!

Christopher Gorham (Covert Affairs), CBS'in sitcom'unda devam etmekte olan altıncı sezonun oyuncu kadrosuna tekrarlayan bir rolle katıldı.

KARAKTER DETAYLARI

Peki aktörü dizide nasıl bir rolle izleyeceğiz?

Gorham dizide Caroline (Beth Behrs) ile oldukça iyi anlaşacak iyi huylu bir girişimci Bobby karakterine hayat verecek. Caroline'e karşı bir yakınlık hissedecek Bobby cana yakın, nazik ve espri anlayışı iyi birisi olarak nitelendiriliyor.

Gorham'ın yer alacağı bölümün çekimlerine başlanmış durumda. Aktör dizide ilk olarak Ocak ayı içinde yayınlanacak bir bölümde karşımıza çıkacak.

GORHAM'IN KARİYERİ

Son dönemde özellikle USA Network dizisi Covert Affairs'te beş sezon boyunca canlandırdığı Auggie Anderson karakteriyle hatırlayacağımız aktör; Once Upon a Time (3. sezonda Wizard of Oz) ve Ugly Betty (Henry Grubstick) gibi dizilerde de akılda kalıcı rollerle karşımıza çıktı. Harper's Island, Jake 2.0 ve Popular ise aktörün düzenli oyuncu statüsünde rol aldığı diğer diziler arasında yer alıyor.

16-12/12/christopher-gorham-heartbreaker.jpg

THE MAGICIANS'A DA GELİYOR

Gorham'ı yakın dönemde ekranlarda göreceğimiz tek dizi ise 2 Broke Girls değil. Aktör ayrıca Syfy'ın Ocak ayında ikinci sezonuyla geri dönecek dizisi The Magicians'ta Senatör John Gaines karakteriyle de karşımızda olacak.

2 BROKE GIRLS İZLENME ORANLARI

Kat Dennings ve Beth Behrs dışında Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy ve Jennifer Coolidge gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran 2 Broke Girls bir önceki sezonunu izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.61 reyting oranı ve 6.42 milyon izleyici ortalamaları ile tamamlamıştı. Dizi, devam etmekte olan sezonunda ise aynı kategoride 1.43 reyting oranı ve 5.62 milyon izleyici ortalamaları ile yoluna devam ediyor.

16-12/12/2-broke-girls-part-1-10.jpg

2 Broke Girls, 12 Aralık akşamı izleyicilerle buluşacak sezonun onuncu bölümü "And the Himmicane" ile ekran macerasını sürdürecek.

'2 Broke Girls' 6. sezon 10. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin