Sherlock 4. sezon yeni fragmanı yayında!

Yeni yılın ilk günü ekranlara geri dönecek Sherlock'un dördüncü sezonu için heyecan verici yeni bir fragman daha yayınlandı.

Volkan Küçükel
12 Aralık 2016 - 09:00
Yeni Bölüm

Birçok dizi severin favori listesinde başı çeken Sherlock dizisinin yeni sezonu için artık geri sayım hızlandı.

YENİ SEZONDAN 2. FRAGMAN

01 Ocak Pazar günü ekranlara geri dönecek dizinin dördüncü sezonu için heyecan verici yeni bir fragman daha yayınlandı. Yeni fragmanda pek hayra yoramayacağımız çeşitli kareler ve seslendirmeler de yer alıyor. 40 saniye süreli bu yeni fragmanı haberimizin sonunda izleyebilirsiniz.

Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman'ın Sherlock Holmes ve John Watson karakterleriyle hikayeye geri döneceği dizide Amanda Abbington, Louise Brealey, Mark Gatiss ve Una Stubbs gibi isimleri de görmeye devam edeceğiz.

90 dakika süreli üç yeni bölümle gelecek Sherlock'un yeni sezon açılış bölümü olan "The Six Thatchers"ın ardından, 1913'te yayımlanan 'The Adventure of the Dying Detective' kısa hikayesine dayanarak geliştirilmesi beklenen "The Lying Detective" isimli bölümü izleyeceğiz.

16-12/12/sherlockheader.jpg

SEZONUN FİNAL BÖLÜMÜNÜN İSMİ DE BELLİ!

Gizemini koruyan ve isminin "The Final Problem" olacağı duyurulan sezonun final bölümünün ise BBC One'daki gösterimiyle eş zamanlı olarak İngiltere'deki bazı sinemalarda sadece bir geceliğine gösterileceği belirtiliyor.

Gösterim; Cineworld, Odeon, Picture House, Vue, Empire, Omniplex, Showcase ve Everyman'in de yer aldığı birçok sinema salonunda 15 Ocak tarihinde gerçekleşecek.

16-12/12/sherlock_season4_2-1481522255.jpg

Daha önceden yabancı basında çıkan haberlerden öğrendiğimize göre Moriarty'nin dönüşüne şahit olacağımız ve son dönemde Wayward Pines'ta izlediğimiz Toby Jones'un yeni kötü adam olarak karşımıza çıkacağı yeni bölümler Sherlock'un final sezonu bölümleri olabilir! Dizinin yıldızı Benedict Cumberbatch GQ Magazine'in İngiltere baskısına yaptığı açıklamada yaklaşmakta olan yeni sezon için "Dürüst olmak gerekirse bir devrin sonu gibi hissediyorum" ifadesini kullanmıştı.

'Sherlock' 4. sezon 2. fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin