2016'nın en komik dizi sahneleri

Bol bol ağladığımız bir yılda hiç de gülmemiş sayılmayız. Kafamızı dağıtmak için açtığımız dizilerin bize kahkaha attırmayı başardığı anların listesini sizler için hazırladık.

Berfu Özlen
13 Aralık 2016 - 11:45
Kültür Sanat

2016 gibi zor bir yılın ardından gülmek bizim de hakkımız değil mi? 2017'ye girmeden nelere güldük bir göz atalım.

Gilmore Girls: A Year In The Life

Triston, Paris'i lavaboda cinnet geçirmeye bıraktığında yapılacak şey içeri kime girmesin diye kapıya tekme atmak olabilir. Neden olmasın? 

The Walking Dead

Kral Ezekiel ve evcil(!) hayvanı kaplanı ile tanıştıktan sonra Carol gülmemek için kendini zor tutsa da biz onun yerine gülmüş olduk.

The Big Bang Theory

Amy ve Sheldon ilk kez geceyi beraber geçirdiklerinde hangisi daha komikti bilemiyoruz. Kimin yatakta hangi tarafta yatacağını belirlemeye çalışmaları mı, Sheldon'un Amy'nin diş fırçalama sesine verdiği tepki mi, Amy'nin Sheldon horlandığında verdiği tepki mi yoksa Sheldon'un yatağın öbür tarafına dönüp Amy'i yere düşürmesi mi? Karar vermeye ne gerek var ki? Hepsi komik!

Broad City

Arkadaşı Ilana'nın yerine mesaiye gidecek olan Abbi öncesinde temel davranış dersleri alır. Ama bunun yanında sanırım kafasını da Ilana gibi kıyak yapmak istemiş olabilir. 

Better Call Saul

Jimmy "squat cobbler" olarak bilinen bir cinsel ilişki stili bir kaç dedektife anlatmaya çalışırsa... Aslında Google'a yazsalar bulabilirlerdi ama böylesi daha komik oldu.

Veep

Jonah kampanya zamanında fazlasıyla yakışıksız ama bir o kadar da komik bir telefon konuşması yapmak durumunda kaldı. Bundan daha komik olan ise telefon konuşması yaptığı sırada nerede olduğunu söylediği an müdürünün verdiği tepkiydi.

Unbreakable Kimmy Schmidt

Kimmy bir tavşan ve kedinin beraber yattığı şirin bir video için aynı şirinlikte bir şarkı yazmaya karar verir. Hala kulaklarımızda "tavşancık ve kedicik en iyi arkadaşlar, sonsuza dek beraber, eğlence hiç bitmeyecek" sözleri yankılanıyor.

Atlanta

Profesyonel basketbolcu Marcus Miles'ın "görünmez arabası"nın hayali değil de gerçek olduğunu ve atta büyük zararlar verebildiğini öğrendiğimizde güldüğümüz kadar başka bir şeye gülmedik. 

Black-ish

Beyaz iş arkadaşları Dre'nin üç yaşlarında sarışın bir kız çocuğunu asansörde yalnız bıraktığını gördüğünde şok oldular. Dre siyahi bir Amerika'lı olarak asansörde kız çocuğu ile yalnız olsa idi farklı anlaşılabileceğini açıklarken Dre'nin kendi gibi siyahi arkadaşları Charlie ve Curtis de kızdan uzak durmadan için merdivenleri kullandıklarını söyler.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin