Penny Dreadful'un Dr. Jekyll'i Star Trek: Discovery kadrosunda

Penny Dreadful'daki Dr. Jekyll rolüyle tanıdığımız Shazad Latif, Star Trek: Discovery evrenine ışınlandı!

Berfu Özlen
13 Aralık 2016 - 10:52
Kültür Sanat

Shazad Latif CBS'in yeni bilim kurgu dizisinde Klingon'ların birlik subayı ve T'Kuvma tarafından kollanan Kol'u canlandıracak.

Buna ek olarak Mary Chieffo ve American Gods'dan tanıdığımız Chris Obi de Klingon olarak diziye dahil edildi. Chris Obi, Klingon'ları birleştirmeye çalışan Klingon lideri T'Kuvma'yı canlandıracak. Mary Chieffo ise Klingon gemisinin savaş güvertesi kumandanı L'Rell'i canlandıracak.

Üçlü daha önce diziye katılmış olan Michelle Yeoh, Doug Jones ve Anthony Rapp'e Mayıs ayındaki premierde dahil olacak.

Televizyon Eleştirmenleri Birliği (TCA) basın turnesinde Bryan Fuller 13 bölümlük ilk sezonun Enterprise ve orinal seri arasındaki boşluğu dolduracağını söylemişti. Fuller ayrıca şimdiye dek anlatılmamış bir hikayenin anlatılacağını ve bu hikayenin de evrendeki diğer canlılar ile uyumlu bir şekilde nasıl yaşanılacağını göstereceğini eklemişti. 

Ancak yaşanan yaratıcı farklılıklar yüzünden Fuller diziden ayrıldığını açıklamıştı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin