2017 MTV Movie & TV Awards'ın sunucusu belli oldu!

Ünlü eğlence kanalı MTV'nin her sene düzenlediği film ve dizi ödülleri, MTV Movie & TV Awards'ın sunucusu açıklandı.

Berfu Özlen
06 Nisan 2017 - 13:58
Gündem

Workaholics ve Modern Family'deki rollerinden tanıdığımız Adam Devine, 2017 MTV Movie & TV Awards'ın sunucusu olarak duyuruldu.

7 Mayıs Pazar gecesi dağıtılacak ödüller için Los Angeles'daki Shrine Auditorium kullanılacak.

"Hayalimdi!"

Sunuculuk görevi ile alakalı Devine: "MTV Movie & TV Awards'ı sunacağım için çok sevinçiliyim" dedi ve ekledi, "Çocukluğumdan beri hayalimdi!". Devine, ödüle çok da yabancı değil. Geçen sene yapılan törende, Pitch Perfect 2 filmindeki oyuncu arkadaşı, Rebel Wilson ile "En İyi Öpücük" ödülünü paylaştı.

17-04/06/mgid-ao-image-mtv.jpg

25 yılda bir ilk

Online olarak kullanılan oylar ve MTV yapımcı ve yöneticilerinin karar verdiği adayların henüz açıklanmadığı ödül törenine televizyon kategorisi ilk kez konuldu. Geçtiğimiz hafta MTV tarafından yapılan açıklamada, ödül töreninin 25 yıllık tarihinde ilk kez televizyon kategorisi eklendiği duyurulmuştu. Bu seneki ödül töreninin bir diğer özelliği de, ilk kez banttan değil de canlı olarak yayınlanacak olması. 

Yapımcılığını Casey Patterson ve Garrett English'in üstleneceği ödül töreni Adam Devine'in komik üslubu ile birleşecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin