Workin' Moms 2. sezon onayını aldı

Ocak ayı içinde başlayan gösterişli ilk sezonunu geçtiğimiz günlerde tamamlayan Workin' Moms'tan ikinci sezon haberi geldi.

CBC kanalında ekranlara gelen "Workin' Moms" ile bir sezon daha!

Ocak ayı içinde başlayan gösterişli ilk sezonunu geçtiğimiz günlerde tamamlayan diziden güzel haber ekipten geldi.

2. SEZON MÜJDESİ SOSYAL MEDYADAN GELDİ

Facebook canlı yayınında takipçileriyle buluşan Catherine Reitman, Philip Sternberg (Nathan, yürütücü yapımcı ve Reitman'ın gerçek hayattaki kocası), Juno Rinaldi (Frankie), Ryan Belleville (Lionel), Olunike Adeliyi (Gisele), Dennis Andres (Ian) ile yazarlar Karen Moore ve Rebecca Kohler yaptıkları açıklamada dizinin 2. sezonuyla ekranlara geri döneceğini müjdeledi.

17-04/06/workin-moms.jpg

Yayın esnasında hayranlardan gelen soruların cevaplanması ve çekimlerden anekdotların anlatılmasının ardından Reitman ilk olarak dizinin ikinci sezonunun olmayacağını duyurdu. Bir an yaşanan hayal kırıklığı ve sessizliğin ardından Reitman bu sefer "Şaka yaptım" diyerek Workin' Moms'un ikinci sezon onayını duyurup kutlamaya başlarken, hayranlara ve CBC'ye teşekkürlerini iletti.

WORKIN' MOMS KONUSU

İlk sezonunu tatmin edici ve eğlenceli bir son ile tamamlayan dizide Catherine Reitman, Jessalyn Wanlim, Dani Kind ve Juno Rinaldi'yi bir yandan annelik diğer yandan çalışma hayatının zorluklarıyla başa çıkmayan çalışan bir grup arkadaş olarak izliyoruz.

17-04/06/workin-moms-1-sezon.jpg

WORKIN' MOMS 2. SEZON NE ZAMAN?

Wolf & Rabbit Entertainment yapımcılığındaki dizinin yeni sezonunun önümüzdeki yıl ekranlarda olması bekleniyor.

Workin' Moms'un ilk sezon finalini nasıl buldunuz? İkinci sezondan beklentileriniz neler?

"Workin' Moms" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin