2018 Emmy Ödülleri gecesinin en çok tweetlenen anları!

Bir Emmy ödül töreni daha geride kaldı. Peki bu yıl 70.si düzenlenen Prime Emmy Awards'ın sosyal medyada en çok konuşulan anları hangileri oldu?

Oscar Ödülleri'nde yaşanan unutulmaz anı hepimiz hatırlıyoruz. Warren Beatty ve Faye Dunaway'in en iyi film ödülünün sahibi olarak yanlışlıkla "La La Land"in adını anons etmesi, sonrasında ödülü 'Moonlight'ın kazandığının açıklanması ve bu esnada sahnede yaşanan kargaşa anları sosyal medyada günlerce hatta haftalarca gündemden düşmemişti.

Sabaha karşı düzenlenen 70. Emmy Ödülleri'nde de çok konuşulan bir an vardı ancak Oscar Ödülleri'ndeki skandal hatanın aksine bu anlar çok duygusaldı.

70. EMMY ÖDÜLLERİ'NİN UNUTULMAZ ANLARI

Varyete özel kategorisinde en iyi yönetmen ödülünü kazanan Glenn Weiss'in kız arkadaşına yapmış olduğu sürpriz evlilik teklifi gecenin en unutulmaz anı olarak hafızalara yerleşti.

18-09/18/nbc-entertainment-twitter.jpg

Ödülünü almak için sahneye çıkan ve konuşmasına başlayan Weiss iki hafta önce kaybettiği annesinin sözleriyle sevgilisine seslenmeye başladı.

Weiss şöyle konuştu: "Annem insanın daima kendi güneş ışığını bulabileceğini söylerdi ve kız arkadaşım Jan'a bayılırdı. Jan, sen benim hayatımın güneş ışığısın. Ve annem haklıydı. Neden sana "kız arkadaşım" diye hitap etmediğimi merak ediyorsun. Çünkü ben artık sana "karım" demek istiyorum."

18-09/18/glenn-weiss-evlilik-teklifi.jpg

İşte bu anlar bir anda sosyal medyanın da gündemine düştü ve paylaşımlar hızla yaygınlaştı.

70. Emmy Ödülleri'nde bu ana dair yaygın paylaşımların dışında hakkında en çok tweet atılan diğer anlara bakacak olursak;

- Peter Dinklage'nin drama dalında en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü kazanması

- Matthew Rhys'in drama dalında en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanması

- Regina King'in limitli dizi dalında en iyi kadın oyuncu ödülünü kazanması

- Game of Thrones'un en iyi dizi (drama) ödülünü kazanması.

Glenn Weiss'in "Emmy'deki evlilik teklifi":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin