2018 yılında başlayan en iyi yeni yabancı diziler!

2018 senesi içinde ekran macerasına başlayan dizilerden dikkat çekenleri sizler için listeledik.

2018 yılı içinde birçok yeni dizi ekran macerasına başladı.

İlk sezonuyla izleyiciyle buluşan ve sezonlarını tamamlayan dizilerden dikkat çekenleri sizler için listeledik.

BarryBill Hader'ın başrolünde yer aldığı kara komedi türündeki HBO dizisinde, oyuncu olmak isteyen bir tetikçinin eğlenceli hikayesine tanıklık ediyoruz. İşleri pek yolunda gitmeyen ve hayatında yeni bir sayfa açmak isteyen Barry'nin suç dolu geçmişinden kurtulması zannettiği kadar kolay olmuyor...

19-01/02/barry-dizi.jpg

Sorry For Your Loss: Kit Steinkellner'in yaratıcısı olduğu Sorry for Your Loss'un hikayesi; kocası Matt'in ani ölümü ve bunun getirdiği acıyla başa çıkmaya çalışan, bir yandan da geçmişindeki ilişkilerle yeniden bağlantı kurma girişimlerindeki genç bir dul Leigh Shaw'a odaklanıyor. Marvel Sinematik Evreni'nin Scarlet Witch'i olarak tanıdığımız Elizabeth Olsen ismiyle dikkat çeken Facebook Watch dizisi başarılı bir sezonu geride bıraktı.

19-01/02/sorry-for-your-loss.jpg

Homecoming: Mr. Robot'un arkasındaki isim olan Sam Esmail'in hem yaratıcısı hem yönetmeni olduğu, başrolünde dünyaca ünlü aktris Julia Roberts'ın yer aldığı Amazon'un psikolojk-gerilim türündeki "Homecoming" dizisi senenin dikkat çeken yenilerinden biri oldu.

19-01/02/homecoming.jpg

Kidding: Showtime'ın Kidding dizisi Jim Carrey'in de dahil olduğu oyuncu kadrosu ve hikayesiyle başarılı bir ilk sezonu geride bıraktı.

19-01/02/kidding-izle.jpg

Killing Eve: Kedi-fare oyunu... BBC America'nın Killing Eve dizisi senenin en çok konuşulan dizilerinden birisi olmayı hak etti.

19-01/02/killing-eve-izle.jpg

The Haunting of Hill House: Çocukluklarını geçirdikleri hayaletlerle dolu ev, karanlık sırları da barındırıyordu... The Haunting of Hill House 2018 yenileri içinde izlenmesi gereken yapımlar arasında başlarda geliyor.

19-01/02/thohh-dizi.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin