I Feel Bad dizisinin 2. sezonu olacak mı?

I Feel Bad dizisinin ilk sezonu sona erdi. Peki, ikinci sezon olacak mı?

NBC kanalının 2018-19 sonbahar yayın sezonu içinde ilk sezonuyla ekranlara getirdiği "I Feel Bad" 19 Eylül'de başladığı ilk sezon serüvenini 27 Aralık'ta sonlandırdı.

"I FEEL BAD" REYTİNGLERİ

İlk sezonunu 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 2.51 milyon izleyici ortalaması ile bitiren dizinin 2. sezonunun olup olmayacağı henüz belirsiz.

Ancak dizinin reytinglerinin başlangıcından itibaren sürekli düşmesi ve bu düşüşün neredeyse ilk bölüme kıyasla yarı yarıya gerçekleşmesi dizinin iptal edilme olasılığını yükseltiyor.

19-01/02/i-feel-bad.jpg

Universal Television, Paper Kite Productions, CannyLads Productions ve 3 Arts Entertainment ortak yapımcılığında, Aseem Batra'nın Orli Auslander romanı I Feel Bad: All Day. Every Day. About Everything'den ilham alarak senaryosunu kaleme aldığı dizinin başrollerini Sarayu Blue ve Paul Adelstein ikilisi paylaşıyor.

"I FEL BAD" KONUSU

I Feel Bad'in konusuna bakacak olursak;

Hikaye; mükemmel bir anne, kariyer yapan bir kadın, eş, arkadaş ve evlat olarak görünen Emet (Blue) karakteri üzerine odaklanıyor.

Mükemmel olmadığının farkında olan Emet'in her şeye sahip olmaya çalışması kendi mükemmeliyet standartlarından sapmasına ve kendisini pek iyi hissetmemesine neden olacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin