Yasak Elma'nın fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 29. yeni bölüm ne zaman?

Başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam'ın rol aldığı Yasak Elma dizisinin 29. bölümünün ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
31 Aralık 2018 - 13:12
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı konusu büyük merak uyandırıyor. İlgiyle izlenen dizinin yayın tarihi belli oldu. 

Yeni yıl nedeniyle her yıl diziler 1 hafta ara veriyordu. Geçtiğimiz yıl 2 hafta olan dizi arası bu sene ekonomik nedenlerle 3 haftaya çıktı. Ocak ayında reklam gelirlerinin düşük olması nedeniyle verilen ara bu sene Ocak ayının 3. haftasına dek sürecek.

18-12/31/yasak-elma.jpg

Başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam'ın yer aldığı Yasak Elma dizisi, pazartesi akşamlarının beğeniyle izlenen dizileri arasındaydı. Fox ekranlarında saat 20:00'da izleyciyle buluşan ve heyacan dolu anlar yaşatan Yasak Elma dizisi bu akşam yayınlanmayacak. 

Yasak Elma son bölümde neler olmuştu?

18-12/31/yasakkk-1546250131.png

Yasak Elma 28. bölümde, Yıldız eve döndüğünde Halit’e son bir şans vererek onun düzelmesini bekledi. Halit’in onu anlamayışı ve ilişkileri için çabalamaması Yıldız’ı radikal bir karar almaya itti. Şirketteki yılbaşı partisine gelen sürpriz konuk Alihan’ı rahatsız etti. Zeynep ise Alihan’ın uyarılarını dinlemedi. Ender ise Taşdemir olmanın keyfini sürerken Alihan ve Halit’in arasındaki gerginliğin nedenini araştırmak istedi. Alihan'ın Halit'in oğlu olmasından şüphe eden Ender, yerleştiği Alihan'ın evinde kanıt aramaya başladı. Yıldız Halit'ten vazgeçip Kemal'e koşarken Kemal'in o sırada Halit'in kızı Zehra ile evlenmek üzere olduğunu gördü.

Yasak Elma 29. yeni bölüm ne zaman?

Türkiye'de 3 haftalık dizi arası verilmesinin ardından diziseverlerin gözü yeni bölümlerin tarihlerine çvrildi. Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma da dizi arasına giren dizilerden oldu. Henüz yeni bölüm fragmanı yayınlanmayan ve rutininde pazartesi akşamları izleyicinin beğenisine sunulan Yasak Elma dizisinin yeni bölümü de 21 Ocak Pazartesi akşamı saat 20:00'da Fox ekranlarında olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin