2018 yılının en iyi süper kahraman dizileri!

2018 yılı içinde bölümleri yayınlanan süper kahraman dizilerini sıraladık.

2018 yılı yabancı dizi tutkunları için dolu dolu geçti. Netflix, Hulu, Amazon, DC Universe gibi online yayın platformlarının da işin içine iyice girmesiyle birlikte artık her ay hatta her hafta onlarca yeni yabancı dizi ile tanışıyoruz.

Geride bıraktığımız yıl süper kahraman temalı diziler için de oldukça yoğun geçti.

Amerikan ulusal kanalları, kablolu kanallar ve dijital yayın ağları derken onlarca dizinin yüzlerce bölümü ekranlara geldi.

Sizlerden gelen öneriler ve editörlerimizin ortak fikirleriyle birlikte şekillenen 2018'in en iyi süper kahraman dizileri listemiz şöyle oluştu:

2018'İN EN İYİ SÜPER KAHRAMAN DİZİLERİ LİSTESİ

10. Jessica JonesÖfkesi içinde boğulan Jessica Jones, kendine özgü karışık yöntemiyle adalet dağıtırken geçmişi, güçleri ve yeni kavuştuğu ünüyle de hesaplaşmak zorunda... Üçüncü sezonu beklenen Netflix'in Marvel yapımı, diğer Netflix Marvel dizileri gibi muhtemelen son sezonuyla ekranlarda olacak.

18-12/30/jessica-jones.jpg

9. Supergirl: The CW kanalının sayısız süper kahraman dizilerine son eklenenlerden olan Supergirl kendisine sıkı bir izleyici kitlesi yaratmayı başardı.

18-12/30/supergirl.jpg

8. Arrow: DC Comics'in Green Arrow romanından uyarlanan dizi, yedinci sezonunda da istikrarlı grafiğini korumayı başarıyor.

18-12/30/arrow.jpeg

7. Luke Cage: Dizi, iki sezonluk ekran macerasının ardından iptali görse de 2018'in en iyi süper kahraman dizileri arasına ismini yazdırmayı başardı.

18-12/30/luke-cage.jpg

6. Legion: İlk sezonuyla büyük ses getiren ve geçen yıl listenin üst sıralarında yer alan Legion ikinci sezonuyla farklılığını korudu.

18-12/30/legion.jpg

5. The Flash: Ekranların en hızlısı The Flash, The CW kanalının amiral gemisi konumundaki dizilerden biri olma özelliğini koruyor.

18-12/30/the-flash.jpg

4. Gotham: Amerikan ulusal kanalların yayınladığı süper kahraman dizileri içinde kalitesiyle öne çıkan Gotham ilgiyi üzerinde toplamaya devam ediyor.

18-12/30/gotham.jpg

3. Legends of Tomorrow: DC Comics çizgi romanlarından uyarlanan bir başka The CW dizisi Legends of Tomorrow yükselen grafiğiyle listenin üst sıralarında yer almayı hak etti.

18-12/30/lot.jpg

2. Titans: DC Universe dijital platformunun ilk orijinal dizisi olma özelliğini taşıyan Titans ilk sezonuyla beklentileri fazlasıyla karşıladı diyebiliriz.

18-12/30/titans.jpg

1. Daredevil: Netflix'in Marvel dizileri içinde kuşkusuz en dikkat çekenlerinin başında gelen Daredevil ekran serüveni boyunca her sezon başarı çıtasını yükseltmeyi bildi.

18-12/30/daredevil.jpeg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin