2019 yılında final yapan diziler!

Eski ve yeni birçok dizi 2019 yılında art arda final yaptı. Gelin o dizilere hep birlikte bakalım.

Merve Mutlu
30 Aralık 2019 - 17:22
Kültür Sanat

Özellikle son dönemlerde dijital platformların harekete geçmesi ve birbirinden farklı seçeneklerle izleyicilere geniş bir yelpaze sunması, televizyon izleyicilerinin TV yapımlarına olan ilgisini azaltmış durumda. Eski dizilerin hayran kitleleri az da olsa devamlılık gösterirken yeni başlayan birçok proje yeni bir şans verilmeden yayından kalktı. İşte 2019 yılında biten tüm diziler...

2019 yılında hangi diziler final yaptı?

Erkenci Kuş

19-12/17/erkenci-kus.jpg

Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir'in yer aldığı ve bir yaz dizisi olarak başlayıp sevindiren reyting sonuçları ile sezon boyu devam eden romantik komedi türündeki Erkenci Kuş, 51. bölümünde reytinglerinin düşmesine izin verilmeden final yaptı. 

Tek Yürek

19-12/17/tek-yurek.jpg

Gerçek bir hikayeye dayanan konusu ile başlarda ilgi çeken TRT dizisi Tek Yürek, ilerleyen bölümlerinde reytinglerin kurbanı oldu ve 22. bölümde final yaptı. 

Leke

19-12/17/leke.jpg

Başrollerini Burak Sevinç ile Melis Sezen'in paylaştığı Leke dizisi tepki çeken tartışmalı dizilerden biriydi. Dizi 9. bölümde sezon finaline girmişti. Ancak yeni sezonda devam etmedi ve sessiz sedasız bir final oldu... 

Çarpışma

19-12/17/arpisma.jpg

Oyuncu kadrosunda: Alperen Duymaz, Kıvanç Tatlıtuğ, Melisa Aslı Pamuk, Onur Saylak ve Elçin Sangu gibi birbirinden başarılı ve sevilen oyuncuları bir araya getiren Çarpışma dizisi, tek sezonluk butik bir dizi olarak planlanmıştı ve öyle de oldu. Dizi 24. bölümde final yaptı. 

Kızım

19-12/17/kizim.jpg

Başrollerinde Buğra Gülsoy ve Beren Gökyıldız'ın yer aldığı tv8 dizisi Kızım, 34. bölümde ekranlara veda etti. 

Halka

19-12/17/halka.jpg

Büyük umutlarla başlayan ancak ansızın final yapan dizilerden biri de Serkan Çayoğlu, Hande Erçel ve Kaan Yıldırım gibi sevilen isimleri bir araya getiren dizi Halka oldu ve 19. bölümde yaptığı sezon finalinin ardından yeni sezona merhaba diyemedi. 

Söz

19-12/17/soz.jpg

Sezonun başarılı dizilerinden birisi de Söz dizisiydi. 2017 yılında başlayan dizi, 2019 yılında yayınlanan 84. bölümde ekranlara veda etti.

Bir Aile Hikayesi

19-12/17/bir-aile.jpg

This is us dizisinden uyarlanarak Fox ekranlarında yayınlanan ve Songül Öden, Celil Nalçakan, Olgun Toker gibi isimleri bir araya getiren Bir Aile Hikayesi de düşük reytingler nedeniyle 18. bölümde final yaptı. 

Nöbet

19-12/17/nobet.jpg

Bir dönemin revaçta olan dizi türü olan asker polis hikayesi furyasının sonuna yetişen Nöbet dizisinin de finali erken oldu ve ilk bölümden beri reytingleri kötü olan dizi 8. bölümde ekranlara veda etti. 

Diriliş Ertuğrul

19-12/17/dirilis.jpg

Ertuğrul Gazi dönemini anlatan TRT'nin dönem dizisi Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul'un vefatı ile final yaparak 150. bölümde ekranlardan ayrıldı. Dizi zamanının en yüksek reyting alan dizisi olma özelliği taşıyordu.

Kuzgun

19-12/17/kuzgun.jpg

Barış Arduç ve Burcu Biricik'i bir araya getiren Kuzgun dizisi de ömrü kısa olan diziler arasına girdi ve 21. bölümde final yaptı. 

Vurgun

19-12/17/vurgun.jpg

Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır'lı dizi Vurgun reytinglere yenildi ve 6. bölümde final yaptı. 

Kurşun

19-12/17/kursun.jpg

Yılın belki de kadrosuna ve hikayesine en güvenilen dizilerinden biri olan Kurşun dizisi reytingler nedeniyle 7. bölümde ekranlara veda etti.

Kardeş Çocukları

19-12/17/kardes.jpg

Farklı hikayesi ve sevilen oyuncuları ile fark yaratan ancak reytinlere yenilen bir diğer dizi de 21. bölümde veda eden Kardeş Çocukları oldu. 

Sevgili Geçmiş 

19-12/17/sevgili-gecmis.jpg

Büyük umutlarla başlayan bir diğer dizi de 8. bölümde final yapan Sevgili Geçmiş

Yüzleşme

19-12/17/yuzlesme.jpg

Dizileri erken final yaparak hayal kırıklığına uğratan Hande Doğandemir'in başrolde olduğu ve bir kez daha erken final yaşanan dizi de Yüzleşme dizisi oldu. Dizi ekranlara 4. bölümde veda etti.

İkizler Memo - Can

19-12/17/ikizler-memo.jpg

Sevilen dizi İkizler Memo - Can 25. bölümde ekranlardan ayrıldı. 

Dengi Dengine

19-12/17/dengi.jpg

TRT 1 ekranlarında bayram boyunca izleyici karşısına çıkan mini dizi Dengi Dengine 5. bölümü ile izleyicilere veda etti.

İstanbullu Gelin

19-12/17/istanbullu-gelin-afis.png

Aslı Enver ve Özcan Deniz'i bir araya getiren dizi projesi İstanbullu Gelin yayınlandığı dönemin en sevilenleri arasına girdi ve 87. bölümde final yaptı. 

Mehmetçik Kutlu Zafer

19-12/17/mehmetcik-kutlu-zafer-afis.jpg

Tarihi dönem dizisi Mehmetçik Kutlu Zafer 33. bölümle birlikte final yaptı.. 

Bizim Hikaye

19-12/17/bizim-hikae-zafer-afis.png

Shameless uyarlaması olan Bizim Hikaye, oyuncuları ve hikayesi ile sevilen diziler arasındaydı. Dizi senaryo gereği 70. bölümde final yaptı. 

Her Yerde Sen

19-12/17/her-yerde-sen.png

Bir yaz dizisi olarak başlayan romantik komedi türündeki Her Yerde Sen dizisi, kış sezonuna geçtiğinde reytinglerde beklenen başarıyı gösteremedi ve 23. bölümde ekranlara veda etti. 

Aşk Ağlatır 

19-12/17/ask-aglatir.jpg

Hafsanur Sancaktutan ile Deniz Can Aktaş'ı başrolde buluşturan dizi Aşk Ağlatır, 16. bölümde final yapıyor. 

Elimi Bırakma

19-12/17/elimi-birakma.jpg

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Elimi Bırakma, 59. bölümü ile ekranlara veda ediyor. 

Benim Tatlı Yalanım

19-12/17/benim-tatli-yaanim.jpg

Aslı Bekiroğlu ve Furkan Palalı'nın başrolde olduğu ve yine bir yazlık dizi olarak başlayıp devam eden Benim Tatlı Yalanım dizisi 28. bölümde ekranlara veda etti.

19-12/30/azize-dizisi.jpg

Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'u aynı kadroda buluşturan Süreç Film imzalı yeni dizi Azize, final yapmadan 6. bölümü ile ekranlardan ayrıldı. 

19-12/30/ferhat-ile-sirin.jpg

Başrollerinde Cansu Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar'ın yer aldığı Fox dizisi Ferhat ile Şirin dizisi final bölümü yayınlanmadan ekranlardan ayrıldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin