Cansu Dere'nin yeni dizisi Ferhat ile Şirin final mi yaptı?

Fox ekranlarının yeni dizisi Ferhat ile Şirin final yaptı.

Merve Mutlu
30 Aralık 2019 - 16:04
Yeni Bölüm

Fox ekranlarında yayınlanan ve O3 Medya yapımcılığında 22 Kasım Cuma akşamından beri izleyici karşısına çıkan "Ferhat ile Şirin final mi yaptı?" sorusu akılları karıştırdı. 

19-12/30/ferhat-ile-sirin-final.jpg

10 Ocak'ta yayınlanacak olan 8. bölüm ile final yapacağı iddia edilen dizi, son olarak bünyesine Sarp Akkaya'yı dahil etmişti. Cemal karakteri ile diziye yeni bir renk katması planlanan Fox dizisi Ferhat ile Şirin hakkındaki erken final iddiaları her geçen gün artış gösterdi.

Ferhat ile Şirin final yaptı!

19-12/30/cansu-dere.jpg

Mehmet Ada Öztekin'in yönettiği, O3 Medya imzalı dizinin şu ana kadar 6 bölüm boyunca izleyici ile buluştu. Cansu Dere, Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar'ı kadrosunda bir araya getiren Ferhat ile Şirin adlı dizi, 6. bölümünde sessiz sedasız final yaptı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin