resim yok
22 Mayıs 2013 - 00:00

Hangi dizi zirvede? Öyle Bir Geçer Zaman ki mi, Benim İçin Üzülme mi, Seksenler mi, Bir Aşk Hikayesi mi, İşler Güçler mi, Harem mi? İşte reytingler...

Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu? 'Diziler.com' ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Öyle Bir Geçer Zaman ki zirvede!

Tüm kişiler kategorisinde dizi sıralamasında uzun zamandır Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Benim İçin Üzülme ikilisinin yakın aralıklarla süren mücadelesini izliyorduk. Bu hafta ise Öyle Bir Geçer Zaman ki'den önemli bir çıkış geldi ve dizi, genel klasmanda Survivor'ı da geride bırarak ilk sıraya yerleşti. Benim İçin Üzülme yine bu dizinin yakın takipçisi olurken Unutma Beni, Seksenler, Beni Affet, Deniz Yıldızı, Arka Sokaklar (tekrar), Bir Aşk Hikayesi ve Nizama Adanmış Ruhlar - Ekip 1 ise bu dizileri takip eden yapımlar oldular.

AB kategorisinde de zirve aynı!

AB kategorisinde dizi sıralamasında geçtiğimiz hafta Seksenler'e geçilen Öyle Bir Geçer Zaman ki bu hafta yeniden ilk sıraya çıktı. Seksenler ise dizinin yakın takipçisi oldu. Benim İçin Üzülme, Beni Affet, Osmanlı Tokadı (klip), Bir Aşk Hikayesi, Unutma Beni, İşler Güçler, Arka Sokaklar (tekrar), Deniz Yıldızı ve Harem ise diğer sıraları paylaştılar.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zpse5023ddd.png [reklam]  photo 2_zps80224bac.png

 

20 MAYIS 2013 PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARINI HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

 

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ'de Bahar, bebeğinin aldıracak mı? Tıkla-izle!

 

BİR AŞK HİKAYESİ 9. bölüm fragmanını izlemek için tıkla!

 

SEKSENLER 'Beşiktaş' klibini izlemek için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin