resim yok
22 Mayıs 2013 - 00:00

4 şok iddia!

Oktay Kaynarca ile eşi Melek Angun, evliliklerinin 1. yılı dolmadan boşanma kararı aldı. Eşinin 'Bana şiddet uyguluyor' dediği oyuncu hakkında ortaya 4 şok iddia daha atıldı.

İşte evliliği bitiren olaylar:

1- AiLESiNE VETO KOYDU

Geçtiğimiz yaz Solar Beach'teki bir törenle evlenen Melek Angun ile Oktay Kaynarca, ailevi konular yüzünden ilk tartışmalarını yaşadı. İddiaya göre; Kaynarca; Angun'un Bursa'da yaşayan ailesinin İstanbul'a gelmesini istemedi. Melek Hanım'ın ısrarları; oyuncuyu iyice öfkelendirdi.

2- YEDi KEZ DAYAK YEDi

Son yediği dayaktan sonra ünlü oyuncudan şikayetçi olan Melek Angun'un gördüğü ilk şiddet bu değildi! İddiaya göre; Oktay Kaynarca, bundan önce de tam 6 kez eşini dövdü. Melek Angun, eşinden ilk tokadını ise Oktay Kaynarca'nın kız kardeşiyle tartışınca yedi.

3- TEHDiTLE SUSTURDU

Melek Angun'u tehdit ettiği iddia edilen Oktay Kaynarca; "Bunları gazetecilere anlatırsan seni çok daha kötü yaparım" diyerek eşini tehdit etti. Canından endişe eden genç kadın ise sustu. Melek Angun, 14 Mayıs'ta yediği dayaktan sonra ise susmaktan vazgeçip eşinden şikayetçi oldu.

4- ESKi AŞKINA DÖNDÜ

Mahkemeye sunduğu boşanma dilekçesinde "Eşim 2 aydır evimize gitmemi engelliyor" diyen Oktay Kaynarca'nın aslında bu süre zarfında başka bir sevgilisi olduğu da iddialar arasında...

İddiaya göre; ünlü oyuncu; 2010'da görüntülendiği 22 yaşındaki aşkına geri döndü. Bir süredir sevgilisiyle aynı evde yaşadığı konuşulan Oktay Kaynarca, bu yüzden de Angun'la yaşadığı eve gitmeyi bıraktı.
[reklam]
* Eşinin 'darp etme' suçundan dava ettiği Kaynarca; twitter'da şunları yazdı: "Bazen katiliniz başucunuzdadır ve zamanını bekler sakladığı hançeri saplamak için. Ama susarsın hançere rağmen; erkekler ağlamaz. Hançeri sokanın çekip çıkarması gerekir adam gibi ölmek için; her şey adam gibi!"
 
* Oktay Kaynarca'nın; kadınlara daha iyi yaşam hakkı sunulmasını amaçlayan 'Kadının Fendi' isimli projede yer almış olması da hayli ironik!
 
TWİTTER NOTLARI

*Televizyonda aşk şiirleri okuyup adamlık gösterisi yapan Oktay Kaynarca, karısını darp etmekten mahkemelik!

* Anlaşılan kendisi; oynadığı rollere fena kapılmış. Zannediyor ki hâlâ Çakır'ım!

* Twitter'dan adamlık dersi veriyor bir de kendisi!

* Kadını darp et, sonra bir de çıkıp "Tazminat istemiyorum, boşanacağım" de! Gerçekten adammışsın be Oktay!

 

 

GÖKÇE ÖZYOL EŞİNİ DÖVDÜ MÜ? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin