resim yok
22 Mayıs 2013 - 00:00
Magazin

Star TV, İşler Güçler dizisini finale yaklaşırken iyice gözden çıkarmış görünüyor!

 

Tepki çekti!

 

Star TV ekranlarında yayınlanan İşler Güçler dizisinin dün akşam saat 23.53'te başlaması tepki çekti.

Bu sezon final yaparak ekranlara veda edecek olan İşler Güçler dizisi, Salı akşamları Survivor'ın arkasından geç saatte yayınlanması izleyicilerin ve dizinin oyuncularının tepkisini çekti.

 

Satıbol dert yandı!

İşler Güçler'de Salih Abi karakterini canlandıran Burak Satıbol, Twitter hesabından dizinin geç başlamasına tepki gösterdi.

Satıbol;

"23.53'de dizi mi başlar arkadaş, kim izleyecek bunu? Ben mi anlamıyorum bu işten bilmiyorum. Ama yazık oluyor bunca emeğe onu biliyorum" diyerek tepkisini ortaya koydu.

Açıklanan saat 23:30'du

Dizinin zaten oldukça geç saatte başlatılması dizi hayranları tarafından büyük tepkiyle karşılanıyordu. Üzerine gelen yaklaşık yarım saatlik gecikme ise dizinin bu bölümünün neredeyse yeni bir günün ilk saatlerine sarkmasına sebep oldu.
[reklam]
Son bölümde neler yaşandı?


İşte son bölümün kısa özeti:

 

İşler Güçler, sonun bir öncesinde panik halinde finalini arıyor. İbrahim ile Erol, post prodüksiyonla süslenip vizyona çıkacağı salon ararken, üçlü hayatını düzene koyma çabasında.

Feride’den ümidini kesmiş olan Ahmet kendini ulvi amaçlara adıyor. Ulvi amaçlardan ümidini kesmiş olan Murat, kendini Pınar’a adıyor. Dünürüyle sorunlar yaşayan Sadi ise, pes etme niyetinde.Bu sırada, eski bir dostun ziyareti ise bütün dengeleri alt üst ediyor.

41. bölüm ile veda...

Ekranlarda alternatif bir yapım olarak başlayan ve farklı komedi anlayışıyla kısa sürede büyük ilgi gören İşler Güçler, 41. bölümde ekrana veda edecek.

 

 

İŞLER GÜÇLER'İN VEDASI SÜRPRİZLERLE DOLU OLACAK! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin