21 Ocak Salı akşamı en çok ne izlendi? İşte reyting sonuçları!

Ekranların sevilen yapımlarının reyting mücadelesinin sonucu belli oldu.

Merve Mutlu
22 Ocak 2020 - 15:08
Reyting

Salı akşamlarının televizyon programlarının girdiği reyting mücadelesinin sonuçları belli oldu. Fox, Kanal D ve Show TV'nin yayınlandığı 21 Ocak Salı günü en çok ne izlendi?

20-01/22/fatih-portakal.png

TİAK kararı nedeniyle reyting sonuçlarının detayları ve ilk 100'e giren programlarının sıralamalarını paylaşamıyoruz ancak Total, AB ve ABC1 türlerindeki ilk 3 sıralaması belli oldu. AB türünde ilk sırayı  'Fatih Portakal ile FOX Ana Haber' alırken onu takip eden yapım Kanal D'nin uyarlama dizisi Hekimoğlu oldu. 3. sırayı ise 2 bölüm sonra final yaparak ekranlara veda edecek olan Kadın dizisi kaptı.

20-01/22/ramo-twitterda-neden-yok-1579694614.jpg

Total grubunun ilk sırasında ise ikinci bölümü ekranlarda olan Show TV dizisi Ramo yerini kaptı. 2. sırada 'Fatih Portakal ile FOX Ana Haber'onu takip ederken, 3. sırada da FOX'un sevilen dizisi Kadın yer aldı. ABC1'de ise: 'Fatih Portakal ile FOX Ana Haber' birinci olurken, Kadın dizisi 2., Ramo dizisi de 3. oldu. 

20-01/22/kadin-dizisi.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin