Ramo dizisi twitter'da engellendi, Murat Yıldırım açıklama yaptı!

Show TV'nin yeni dizisi Ramo twitter'da engellendi.

Merve Mutlu
22 Ocak 2020 - 14:06
Gündem

Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in yer aldığı Ramo dizisi, Show TV ekranlarında daha ilk bölümden rüzgar estirmeye başladı. 

20-01/22/ramo-twitterda-neden-yok.jpg

Haksızlığa karşı baş kaldıran ve sevgiyi önde tutan Ramazan'ın (Ramo) Adana'da yoksul ve belalı bir mahalledeki hikayesini konu alan dizi Salı akşamlarında izleyici ile buluşuyor. Oyuncu kadrosunda: Cemre Baysel, Görkem Sevindik, Burcu Cavrar, Sacide Taşaner, İdil Fırat, Rüzgar Aksoy, Yıldırım Gücük, İlkay Kayku, İlhan Şen, Macit Koper, İlker Aksum ve Yiğit Özşener'i bir araya getiren dizi, geçtiğimiz akşam yayınlanan son bölümü ile twitter'da büyük bir sürprizle karşılaştı. 

Ramo dizisi Twitter'da engellendi!

20-01/22/ramo-dizisi-engellendi.jpg

Sevilen oyuncu kadrosu ve heyecan yaratan hikayesi ile başarılı bir şekilde yoluna devam eden Ramo, geçtiğimiz akşam twitter'da engellenerek büyük şok yarattı. Yurt dışında Türkiye trend listelerinde yer alan dizinin Türkiye ortamında görülmesinin engellendiği iddiası herkesi şaşırttı. Ramo karakterini canlandıran başrol oyuncusu Murat Yıldırım da bu konu hakkında twit atarak şunları söyledi:

"Dün gece çok enteresan bir şey oldu! Ramo Twitter da engellendi! Yurt dışından Türkiye trend listesinde bütün gece yüksek ilgi gördüğü ispatlanırken,Türkiye ortamında görülmesi engellendi! Aşağıda da ispatı. Reytinglerde bizi 1. Yapan seyircimize boyun borcumdur..."

20-01/22/ramo-dizisi.png

20-01/22/turkey.png

20-01/22/ramo-tr.png

20-01/22/raammoo.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin