Alperen Duymaz ve öğretmen sevgilisi tayin için gizlice evlendiler!

Ekranların sevilen ismi Alperen Duymaz da evli ünlüler kervanına katıldı.

Merve Mutlu
22 Ocak 2020 - 12:59
Magazin

Şimdilerde Zemheri dizisinde Ayaz karakterini canlandıran ve yer aldığı her projede oldukça beğenilen yakışıklı ve başarılı oyuncu Alperen Duymaz gizlice evlendi. 

20-01/22/alperen-duymaz.png

Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle televizyon dünyasına adım atan ve oldukça sevilen oyuncu Alperen Duymaz, Ankara'da yaşadığı söylenen öğretmen sevgilisi Kübra Kelkit ile bir süredir beraberdi. Hatta kız arkadaşının yüzünü dövme yaptırdığına ilişkin iddiaların da basına yansıdığı bu ilişki gözlerden uzak yaşanıyordu. Magazin basınından uzak yaşanan bu ilişki evlilikle sonuçlandı. 

Alperen Duymaz kiminle evlendi?

İstanbul ve Ankara arasında mekik dokuyarak yaşanan bu ilişki bir süre önce ınstagram paylaşımı ile duyurulmuş olsa da ilişkileri hakkında çok fazla detay bilinmiyordu. Kübra Kelkit’in İstanbul’a tayin hakkı nedeniyle erken nikâh masasına oturan çift dünya evine girdi. Düğünlerini haziran ayında yapmaya karar veren ikilinin evliliğini yalnızca aileleri ve yakın dostları biliyor. 

20-01/22/kubra-kelkit.png

Alperen Duymaz'ın evlendiği Kübra Kelkit, bir dönem Çankırı'da bir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde rehber öğretmenliği yapmış ancak en son nerede çalıştığı bilinmiyor. Evlilikleri ile birlikte eş durumundan dolayı İstanbul'da çalışmaya başlayacak olan Kelkit böylece uzak mesafe ilişkisini de yakına almış oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin