Şahsiyet dizisi Meksika'ya uyarlanıyor!

Şahsiyet dizisi Ay Yapım ve Viacom International ortak yapımcılığında Meksika'ya uyarlanıyor.

Merve Mutlu
22 Ocak 2020 - 15:25
Gündem

Senaryosunu Hakan Günday'ın kaleme aldığı ve Onur Saylak'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Puhu TV'nin başarılı dizisi Şahsiyet Meksika'ya uyarlanıyor. Türkiye’nin Meksika’da uyarlanacak ilk dizisi olan projenin detayları nihayet açıklandı.

20-01/22/ahsiyet-dizisi.jpg

Uluslararası içerik sektörünün en prestijli organizasyonlarından biri olan NATPE Miami Fuarı’nda yapılan açıklamaya göre Meksika ve Türkiye arasındaki ilk ortak yapım olma özelliği taşıyacak olan Şahsiyet uyarlamasının çekimleri Şubat ayında başlayacak. El Asesıno Del Olvido (Before I Forget) adı ile yayınlanacak olan ve Meksika'da farklı şehirlerde çekilmesi planlanan dizinin başrollerini Damián Alcázar ve Paulina Gaitán canlandıracak. Türkiye'de El Chapo dizisiyle tanınan Meksikalı yönetmen Ernesto Contreras tarafından çekilecek olan dizi, 10 bölüm olarak tasarlandı.  El Asesino Del Olvido’nun trailer’ı 2019'un Nisan ayında ve Onur Saylak yönetmenliğinde Meksikalı oyuncuların katılımıyla İstanbul’da çekilmişti. Bu trailer ilk kez önemli organizasyonlardan biri olan LA Screenings 2019’da sunulmuştu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin