Alara Turan Çukur dizisine katılıyor!

Ekranların fenomen dizisi Çukur'un kadrosuna yeni bir isim daha katılıyor.

Merve Mutlu
22 Ocak 2020 - 16:03
Yeni Bölüm

Kardeş Çocukları dizisinde Umay karakterinin kızı Hayal'i canlandıran ve ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Alara Turan, Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'un kadrosuna dahil oluyor.

20-01/22/ukur-dizisi.jpg

Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Erkan Kolçak Köstendil'in üstlendiği, Nejat İşler'in de kadrosuna dahil olarak heyecanı artırdığı fenomen dizinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oluyor. 

Alara Turan Çukur dizisinde!

20-01/22/ukur-alara-turan.jpg

AY Yapım imzalı fenomen dizinin kadrosuna yeni oyuncu transferi yapıldı. Eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlayan Alara Turan, Çukur dizisinde Akın'ın eski kız arkadaşını canlandırmak için dahil oldu. 

Çukur'un yeni oyuncusu Alara Turan kimdir?

20-01/22/alara-turan-cukur-1579699094.jpg

13 Eylül 1996 doğumlu olan oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarında Tiyatro bölümünde eğitim aldı. Alara Turan, Kardeş Çocukları dizisinde oyunculuğa ilk adımını attı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin