23 Haziran 2013 Pazar reyting sonuçları!

Hangi yapım ve diziler zirvede? Survivor mu, Ben Bilmem Eşim Bilir mi, Bir Erkek Bir Kadın mı, Farklı Desenler Feride mi?

resim yok
24 Haziran 2013 - 11:16
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede? Survivor mu, Ben Bilmem Eşim Bilir mi, Bir Erkek Bir Kadın mı, Farklı Desenler Feride mi?

Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu. İşte reytingler...

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Survivor lider!

Survivor ve Ben Bilmem Eşim Bilir isimli yarışma programlarının sırasıyla zirveyi paylaştıkları dün akşam, dizi kategorisine bakıldığında sıralama şöyle oluştu: Arka Sokaklar (tekrar), Akasya Durağı (tekrar), Farklı Desenler Feride, Bir Erkek Bir Kadın ve Merhamet (tekrar).

AB sıralamasında dizi kategorisinde Bir Erkek Bir Kadın zirvede!

Survivor ve Ben Bilmem Eşim Bilir isimli yarışma programlarının aynı şekilde zirvede yer aldıkları AB grubunda dizi kategorisinde ise Bir Erkek Bir Kadın en önde! Arka Sokaklar (tekrar), Galip Derviş (tekrar) ve Akasya Durağı (tekrar) ise diğer sıraları paylaşan yapımlar.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zpsab886680.png [reklam]  photo 2_zps0c4d799a.png

 

SOSYAL MEDYADA EN GÜÇLÜ DİZİ HANGİSİ? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin