Behzat Ç.'nin oyuncusuna senaryo şoku!

Üç yıllık ekran macerasını geçen ay sonlandıran 'Behzat Ç' dizisinde 'Cevdet' karakterine hayat veren Berke Üzrek, 'Behzat Ç. Ankara Yanıyor' sinema filminde rol almayacak.

resim yok
24 Haziran 2013 - 10:51
Magazin

Ekranlara bu sene veda eden fenomen dizi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nin sinema filminde hangi isim yer almıyor?

 

Üzrek yok!


Üç yıllık ekran macerasını geçen ay sonlandıran 'Behzat Ç' dizisinde 'Cevdet' karakterine hayat veren Berke Üzrek, 'Behzat Ç. Ankara Yanıyor' sinema filminde rol almayacak.

 

Şaşkınlık ve üzüntü bir arada!

Çekimleri Kıbrıs'ta başlayan daha sonra Ankara'da devam edecek olan filmin senaryosunun bitmesinin ardından rolü olmadığını öğrenen Üzrek, şaşkınlıkla üzüntüyü bir arada yaşadı.

 

Kimler var?

'Behzat Ç. Ankara Yanıyor' filminde Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, İnanç Konukçu, Berkan Şal ve Nejat İşler'in yanı sıra Serenay Sarıkaya ve Sanem Çelik de yer alıyor.

Ne zaman?

Merakla beklenen Behzat Ç. Ankara Yanıyor filmi 01 Kasım'da sinemalarda olacak.

Üzrek'in kariyeri

Profesyonelliğe aile dostlarının aracılığı ile ilkokul beşinci sınıfta Türkbank Çocuk Tiyatrosuyla adım attı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı.

 

Gurbetçiler adlı dizide televizyon kariyeri başladı. İstanbul Kraliyet Tiyatrosu nda bir süre "Hastasıyız" adlı oyunla sahneye çıktı. Filler ve Çimen, Can, Bana Şans Dile gibi toplumsal problemlere değinen filmlerde de rol aldı. Üzrek’i “Bana Şans Dile”de otorite bir babanın baskısından bunalmış “Türker” rolünde izledik.

[reklam]

Üzrek'in rol aldığı yapımlar:

 

Gurbetçiler
Yeni Hayat
Beşi Bir Yerde
Sana Mecburum
Felek Ne Demek
Çocuğun Var Derdin Var
Ağa Kızı
Şöhret Okulu
Havalimanı
İyi Uçuşlar
Yalancı Romantik
Can
Bana Şans Dile
Filler ve Çimen
İçerideki
Hırsız Var
Martılar Ve İstanbul
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi 2010-2013
Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm

 

 

SOSYAL MEDYADA EN GÜÇLÜ DİZİ HANGİSİ? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin