25. SAG Ödülleri ne zaman düzenlenecek?

SAG Ödülleri'nin 25.si gelecek sene 27 Ocak Pazar 2019 tarihinde düzenlenecek.

Volkan Küçükel
08 Şubat 2018 - 19:58
Gündem

1995 senesinden bugüne her sene geleneksel olarak düzenlenen "SAG - Screen Actors Guild Awards"ın (Ekran Oyuncuları Derneği Ödülleri) 24.sü geçtiğimiz haftalarda sahiplerini bulmuştu.

21 Ocak'ta Los Angeles'ta Shrine Exposition Center'da düzenlenen ve sunuculuğunu The Good Place isimli komedi dizisinde izlemekte olduğumuz aktris Kristen Bell'in üstlendiği ödül töreninde film ve televizyon dalında birçok ödül dağıtılmıştı.

This Is Us, Big Little Lies ve Veep üçlüsü kazandıkları ödüllerle senenin öne çıkan televizyon dizileri olmuşlardı.

18-02/08/sag-awards.jpg

SAG ÖDÜLLERİ'NİN 25.SİNİN TARİHİ BELLİ OLDU!

SAG Ödülleri'nin 25.si için düzenlenen program da belli olmaya başladı. Organizasyon gelecek sene 27 Ocak Pazar 2019 tarihinde düzenlenecek.

Başarılı film ve televizyon performanslarının bir kez daha ödüllendirileceği tören TNT ve TBS ekranlarından canlı olarak izleyicilere aktarılacak.

DİĞER ÖDÜL ORGANİZASYONLARI NE ZAMAN?

Diğer ödül organizasyonlarına bakacak olursak;

91. Oscar Ödülleri 24 Şubat 2019'da düzenlenecek.

DGA, WGA, PGA ve Hollywood Foreign Press Association (Hollywood Yabancı Basın Birliği) tarafından düzenlenen Altın Küre Ödülleri'nin 2019 senesi tarihleri ise henüz duyurulmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin