27 Ekim 2018 Cumartesi reyting sonuçları! Erkenci Kuş, İkizler Memo-Can, Yeni Gelin reytingleri

27 Ekim 2018 Cumartesi gününün reyting sonuçları elimize ulaştı. Günün reyting tablosu nasıl oluştu? En çok hangi dizi izlendi? İşte reytingler...

Volkan Küçükel
28 Ekim 2018 - 11:39
Reyting

27 Ekim 2018 Cumartesi reyting sonuçları belli oldu! Cumartesi günü ekranlara gelen programlardan hangileri izleyiciden geçer not almayı başardı?

Star TV'nin iddialı dizisi Erkenci Kuş, istikrarlı ekran grafiğiyle Yeni Gelin, TRT'nin sevilen komedisi Kalk Gidelim ve Kanal D'nin yeni dizisi İkizler Memo-Can kaçıncı sırada yer aldılar?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

27 Ekim 2018 reyting sonuçları (Total)

18-10/28/27-ekim-total-reytingler.jpg

27 Ekim 2018 reyting sonuçları (AB)

18-10/28/27-ekim-ab-reytingler.jpg

ERKENCİ KUŞ DİZİLERİN LİDERİ!

Demet Özdemir ve Can Yaman'lı Star TV'nin Erkenci Kuş'u başarılı ekran grafiğini bu hafta da sürdürdü.

17. bölümüyle izleyiciyle buluşan dizi, totalde Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu ve İkizler Memo-Can'ın önünde zirvede yer alırken; AB'de ise O Ses Türkiye'nin hemen ardında sıralandı.

18-10/28/erkenci-kus-17-bolum-fotograf.jpg

İKİZLER MEMO-CAN EKRAN SERÜVENİNE BAŞLADI!

Başrollerini Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi, Burak Hakkı, Tuğba Çınar, Buket Dereoğlu ve Atilla Saral'ın paylaştığı Erler Film imzalı yeni dizi İkizler Memo-Can dün akşam Kanal D ekranlarına ilk bölümüyle geldi.

Tüm kişilerde 3. sırada yer alıp zirveye yakın seyreden dizinin ilk bölümü AB kategorisinde ise 5. sırada yer aldı. Dizi böylelikle ilk bölümüyle geçer not aldı.

18-10/28/kizler-memo-can-1-bolum-fotograf.jpg

YENİ GELİN BU HAFTA GERİLEDİ!

Özellikle tüm kişiler kategorisinde iyi sonuçlar alan Show TV'nin Yeni Gelin'i bu hafta iki sıra gerileyip 5. sırada yer alırken; AB'de de birkaç sıra düşüş gösterip 20. sırada günü tamamladı.

18-10/28/yeni-gelin-59-bolumden-kare.jpg

KALK GİDELİM KAÇINCI SIRADA?

TRT 1'in Kalk Gidelim dizisi daha başarılı olduğu AB kategorisinde bu hafta birkaç sıra geriledi ve 6. sırada kendine yer bulabildi. Dizi, totalde ise 8. sırada günü tamamladı.

18-10/28/kalk-gidelim-43-bolumden-kare.jpg

"İkizler Memo-Can" 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin