Jennifer Lopez ve NBC'den dans temalı yeni bir dizi için iş birliği: Major

Todd Graff ve Jennifer Lopez'in arkasında olduğu Major dizisinin geliştirme çalışmalarına başlandı. Major nasıl bir dizi?

Amerikan ulusal kanallarından NBC ve ünlü şarkıcı-oyuncu Jennifer Lopez arasında yeni bir iş birliği!

NBC; Joyful Noise yazar-yönetmeni Todd Graff, Nuyorican Productions'tan Jennifer Lopez ve Elaine Goldsmith-Thomas ile Universal TV'nin arkasında olduğu dans temalı "Major" isimli yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

MAJOR DİZİSİNİN KONUSU

Graff'ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin tarzı Fame ve Chorus Line'ın bir karışımı olarak nitelendiriliyor.

18-10/28/jennifer-lopez-foto.Jpeg

Dizinin hikayesi; ülkenin en rekabetçi ve prestijli üniversitesinin dans bölümüne ve burada hayallerinin peşinde koşan, seslerini bulmak ve kendilerini tanımlamak için mücadele eden dansçılara ve öğretmenlere odaklanıyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Universal TV ve Nuyorican ortak yapımcılığında hazırlanan dizide Graff yürütücü yapımcılık dışında yönetmen koltuğunda da oturacak. Lopez, Goldsmith-Thomas, Kristel Laiblin ve Benny Medina projenin yürütücü yapımcı kadrosunu tamamlayan isimler.

Yazıp-yönettiği Queen Latifah ve Dolly Parton'lı Joyful Noise (Neşeli Gürültü) ve Aly Michalka, Vanessa Hudgens'lı Bandslam (Sallan Yuvarlan) filmleri ile müzik temalı işlere alışkın olan Graff aynı zamanda Tony adaylığı bulunan bir Broadway oyuncusu.

18-10/28/nbc-logo.jpg

NBC'de elde etmiş olduğu yüksek izlenme oranlarıyla üçüncü sezon onayını da alan yarışma programı World of Dance'te jüri üyeliği yapan Jennifer Lopez ise yakın geçmişte The Fosters dizisinde yürütücü yapımcılık yapmasının ardından Freeform'un yeni aile draması Good Trouble'ın da yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor.

Bu proje Nuyorican yapım şirketinin yakın zamanda satışını gerçekleştirdiği ikinci dizi projesi oluyor. Şirket, geçtiğimiz haftalarda Blood Ties isimli bir polisiye dizi için de NBC ile iş birliğine girişmişti.

Major dizisinin senayo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin