HBO'dan Tika Sumpter'lı yeni bir dizi yolda: Trader

HBO, Tika Sumpter'ın yapımcı ve oyuncu olarak dahil olduğu "Trader" isimli bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı. Trader nasıl bir dizi?

Kaliteli yapımlarıyla bilinen kablolu kanal HBO, Tika Sumpter'ın (Southside With You) yürütücü yapımcısı olduğu, büyük ihtimalle oyuncu olarak da dahil olacağı "Trader" isimli yeni bir dizinin senaryo geliştirme çalışmalarına başladı.

"TRADER" KONUSU

Sonya Winton ve Jonathan Kidd (Lovecraft Country) ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi; İngiliz halk hikayelerinin meşhur kahramanı Robin Hood'un, günümüzde Wall Street'te yatırım yapan, borsada kısa süreli alım ve satımlarda tahmin gücü yüksek olan yarı Nijeryalı, yarı siyahi Amerikan bir kadın dahi Adefolke Girabaldi (Sumpter) tarafından modernize edilmiş hali olarak nitelendiriliyor.

Yatırımcıların ödünç aldıkları hisse senetlerini belli bir süre sonunda geri vermek taahhüdüyle satmaları olarak nitelendirilen açığa satış işlemlerini kullanan Adefolke para, imtiyaz ve ırkçılık olgularının sinsi bir şekilde kesiştiği New York şehrinin siyah aristokrasisinin merkezinde yer alan Girabaldi ailesinin ahlaki değerleri hiçe sayan dünyasında gezinirken milyar dolarlık serbest yatırım fonunu yoksulları sömüren kurumların içini boşaltmak için ustalıkla kullanmaktadır.

18-10/28/tika-sumpter-foto.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Winton ve Kidd ikilisi Sumpter ve Emily Gerson Saines ile birlikte projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

Yakın zamanda ünlü video oyunu serisinden uyarlanan, James Marsden ve Jim Carrey'nin kadrosunda yer aldığı Jeff Fowler'ın live-action/animasyon filmi Sonic the Hedgehog'un çekimlerini tamamlayan Sumpter şu sıralar Robert Redford, Casey Affleck ve Sissy Spacek gibi isimlerle rol aldığı bir David Lowery filmi The Old Man & the Gun'da karşımıza çıkıyor.

Aktrisi yakın zamanda çekimleri tamamlanan Tyler Perry'nin Nobody's Fool filminde de izleyeceğiz.

Geçmiş dönemde NCIS: New Orleans ve Wicked City gibi dizilerde çalışmış olan senarist ikili Winton ve Kidd ise HBO'nun hazırlıkları süren Lovecraft Country dizisinin de yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyorlar.

Traders dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin