Fresh Off the Boat ekibinden ABC'ye bekar anne komedisi!

ABC kanalı Rachna Fruchbom'un senaryosunu kaleme aldığı, bekar bir annenin hikayenin merkezinde olduğu yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

ABC kanalı Fresh Off the Boat dizisinin yazar-yapımcılarından Rachna Fruchbom ve 20th Century Fox TV'nin arkasında olduğu tek kamera yöntemi ile çekilecek bekar anne temalı yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

FRESH OFF THE BOAT EKİBİNDEN YENİ KOMEDİ DİZİSİ YOLDA!

Henüz ismi netleşmeyen dizinin konusuna kısaca bakacak olursak;

Senaryosunu Fruchbom'un kaleme aldığı dizinin hikayesi; kendinden emin ancak sürekli olarak kendini mazur gösterme çabası içindeki, yakın zamanda ev hanımı olmuş bekar bir anneye odaklanıyor.

37 yaşında her şeye sıfırdan başlamaya karar veren kahramanımız hayalindeki işe kavuşmak için yola koyulur.

18-10/28/fresh-off-the-boat.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

20th Century Fox yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Fruchbom ile birlikte 3 Arts'tan Dave King'den oluşuyor.

ABC/20th TV'nin aile komedisi Fresh Off the Boat'ta başından beri ekipte yer alan Fruchbom yazar, yürütücü yapımcı ve yapımcı pozisyonlarının ardından denetleyici yapımcı olarak ekipte yer almaya devam ediyor.

18-10/28/rachna-fruchbom-foto.jpg

Geçtiğimiz sene, 1981-1983 arasında üç sezon boyunca ekranlara gelen The Greatest American Hero'nun Hannah Simone'lu yeniden çevrim dizisi projesinin deneme bölümü senaryosunu kaleme alan Fruchbom'un içinde bulunduğu bu proje ABC'den dizi onayını alamamıştı.

Fruchbom, Parks and Recreation dizisinde de yazarlık yapmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin