Madagaskar Penguenleri ekibinden Fox'a aile komedisi: Home Economics

Amerikan ulusal kanallarından Fox, aile komedisi türündeki Home Economics isimli yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Amerikan ulusal kanallarından Fox "Home Economics" isimli yeni bir aile komedisinin senaryo geliştirme çalışmalarına başladı.

Yazarlar Michael Colton ve John Aboud (A Futile and Stupid Gesture, Penguins of Madagascar), yapımcılar Eric & Kim Tannenbaum (Two and a Half Men) ile Lionsgate TV ortaklığında hazırlanan dizinin konusu şöyle:

"HOME ECONOMICS" KONUSU

Colton ve Aboud ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Home Economics'in hikayesi; Colton'un ailesinden esinlenerek kaleme alınıyor.

18-10/28/colton-aboud.jpg

Dizi; kardeşler arası rekabeti kullanarak tabulaşmış aynı zamanda herkesin kendini ilişkilendirebileceği bir olguyu araştırıyor: Para.

Hikayenin merkezinde ise ekonomik durumları birbirinden çok farklı düzeyde olan üç yetişkin kardeş yer alıyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Fox'un The Tannenbaum Company ve Lionsgate TV ile ortak yapımcılığını üstlediği projenin yürütücü yapımcı kadrosu Colton ve Aboud ile birlikte The Tannenbaum Company'den Kim & Eric Tannenbaum ve Jason Wang'dan oluşuyor.

Home Economics, The Tannenbaum Co.'nun Lionsgate TV ile gerçekleştirdiği anlaşmanın en yeni ürünü olarak ortaya çıktı. Geçtiğimiz ay içinde, bu iki yapım şirketi yanında Austin Winsberg, Paul Feig ve Universal Music Group'un arkasında olduğu müzikal dramedi türündeki "Zoey's Extraordinary Playlist" isimli dizi projesinin geliştirme çalışmalarına başlandığı duyurulmuştu.

18-10/28/fox-logosu.jpeg

The Tannenbaum Co.'nun yapımcı olarak dahil olduğu diğer işleri arasında Two and A Half Men, The Odd Couple, Freeform'un Young & Hungry'si, TV Land'ın Impastor'u ve TBS'in The Last O.G.'si bulunuyor.

Dizinin yazar ekibini oluşturan Colton ve Aboud ikilisi ise A Futile and Stupid Gesture, Penguins of Madagascar ve The Comebacks gibi filmler ile Childrens Hospital ve animasyon komedi dizisi Sit Down Shut Up'da yazarlık yapmışlardı.

Home Economis dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin