Saturday Night Live yazarı Steve Koren'dan Fox'a ebeveyn komedisi!

Fox kanalı Steve Koren'in senaryosunu kaleme aldığı yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Amerikan ulusal kanallarından Fox gelecek yayın sezonu için yeni dizi projeleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Kanal, Saturday Night Live'da uzun yıllar yazarlık yapmış Steve Koren, 3 Arts Entertainment ve 20th Century Fox TV'nin arkasında olduğu yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

STEVE KOREN'DAN FOX'A YENİ DİZİ!

Çoklu kamera tekniği ile çekilecek olup Koren'in senaryosunu kaleme aldığı, henüz ismi netleşmeyen dizinin konusuna kısaca bakacak olursak;

Dizinin hikayesi; yıllarını düzenli, uyumlu ve mutlu bir ilişki yaratmak için harcayan iki insanın, yanlarına bir bebek ekleyerek her şeyi yok etmeye karar vermesiyle gelişen olaylara odaklanıyor.

18-10/28/steve-koren-fox.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

20th Century Fox yapımcılığındaki dizide Koren ile birlikte 3 Arts'tan Will Rowbotham ve Greg Walter yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

2016 senesinde Veep dizisindeki çalışmaları ile dizinin Emmy Ödülü kazanmasında pay sahibi olan Koren, 1990-1998 seneleri arasında Saturday Night Live ile Saturday Night Live özel programları olan Live in the 90s: Pop Culture Nation, The Best of Chris Farley ve The Best Of Phil Hartman'da yazarlık yaptı.

Seinfeld'in klasikleşmiş bölümü "Serenity Now"ın da yazarlığını yapmış olan Koren'in sinema sektöründeki işleri arasında ise Bruce Almighty (Aman Tanrım!), Click, Grown Ups, Just Go With It, Blended ve Pixels bulunuyor.

Koren, 1999 yapımı komedi filmi Superstar'da Molly Shannon ile birlikte ortak yazarlık da yapmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin