CBS'ten yeni bir komedi dizisi projesi: The Folks

Amerikan ulusal kanallarından CBS, The Folks isimli yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı. The Folks nasıl bir dizi?

Gail Berman'ın The Jackal Group'u ve Scandal dizisiyle tanıdığımız Kerry Washington'ın Simpson Street'i ortaklığında CBS'e çoklu kamera yöntemi ile çekilecek yeni bir dizi komedi dizisi geliyor: "The Folks".

"THE FOLKS" KONUSU

CBS Television Studios çatısı altında hazırlanan ve senaryosu Frank Pines tarafından kaleme alınan The Folks'un konusu şöyle:

Dizinin hikayesi; bir ana kuzusu erkek ile babası tarafından şımartılmış bir kızın evliliğine odaklanıyor. Ancak karakterlerimizin ebeveynleri çocuklarından ayrılmaya hiç hazır değildir.

18-10/29/frank-pines-ve-kerry-washington.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Pines ile birlikte Jackal Group'tan Berman ve Joe Earley, Simpson Street'ten Washington ve Pilar Savone dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Proje; geçtiğimiz pilot bölüm sezonunda Simpson Street'in ABC Studios ile olan anlaşmasının gereği ABC kanalına satılan, Pines'ın yaratıcısı olup Pines ile birlikte Jackal Group ve Simpson Street'in arkasında olduğu aile komedisi Man of The House'un ardından bu üçlüyü yeniden bir araya getirme özelliğini taşıyor.

Senaryoyu kaleme alan Pines yakın zamanda Baby Daddy dizisinde yazar-yapımcı olarak görev yapmıştı.

The Folks dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin