27 Mart 2017 Pazartesi reyting sonuçları

İçerde mi, final bölümüyle Paramparça mı, Kırgın Çiçekler mi, yeni dizi İsimsizler mi, Hangimiz Sevmedik mi, Kırlangıç Fırtınası mı? Ekranlarda Pazartesi gününün galibi hangi dizi oldu?

Volkan Küçükel
28 Mart 2017 - 18:17
Reyting

İçerde mi, final bölümüyle Paramparça mı, Kırgın Çiçekler mi, yeni dizi İsimsizler mi, Hangimiz Sevmedik mi, Kırlangıç Fırtınası mı?

Ekranlarda Pazartesi gününün galibi hangi dizi oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE HAFTAYA 'KIRGIN ÇİÇEKLER' DAMGA VURDU!

Seyirciyi yasa boğan bir bölümle ekranlara gelen atv'nin istikrarlı dizisi Kırgın Çiçekler bu haftanın birincisi! Show TV'nin fenomen dizisi İçerde, Kırgın Çiçekler'in en yakın takipçisi.

Başrollerini Uğur Güneş, Bülent Alkış, Sedat Mert, Taner Ertürkler, Volkan Keskin ve Algı Eke gibi isimlerin paylaştığı Kanal D'nin yeni dizisi İsimsizler ilk bölümüyle beşinci sırada yer alarak bu zorlu günde başarılı bir açılış yaptı.

Final bölümüyle ekranlara gelen Paramparça 10. sırada yer alıp vedasını gerçekleştirirken; Hangimiz Sevmedik birkaç sıra düşüşle 27. ve yayından kaldırılması yakın görünen Fox'un yenilerinden Kırlangıç Fırtınası ise 31. sırada günü tamamladılar.

17-03/28/kirgin-cicekler.jpg

AB'DE 'İÇERDE' ZİRVEDEKİ YERİNİ BIRAKMIYOR!

İçerde, her zamanki gibi AB kategorisinde daha yüksek izlenme oranlarına ulaşarak rakiplerinin oldukça önünde ilk sırada yer aldı. Kırgın Çiçekler geçen haftaki gibi 5. ve Kanal D'nin yenisi İsimsizler 6. sırada yer alıp bu dizinin en yakın takipçileri oldular.

Final bölümüyle Paramparça 8., Hangimiz Sevmedik 16. ve Kırlangıç Fırtınası 24. sırada günü tamamladılar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

"Kırgın Çiçekler 77. bölüm - Kemal'in Mesude'ye vedası":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin