Humans 3. sezon onayını aldı

AMC ve Channel 4, Humans için devam kararı aldı ve Humans'a resmi 3. sezon onayını verdi.

Humans devam edecek mi? Dizinin hayranlarının merakla beklediği soru sonunda cevabını buldu.

HUMANS İLE YOLA DEVAM!

Ortak yayıncı kanallar AMC ve Channel 4, dizi için devam kararı aldı ve Humans'a resmi 3. sezon onayını verdi.

HUMANS 3. SEZON DETAYLARI

Bilim-kurgu türündeki dizinin yeni sezonunun sekiz bölümden oluşacağı ve 2018 senesi içinde prömiyerini yapacağı belirtiliyor. Dizinin ana kadrosunu oluşturan oyuncuların sete dönmesiyle birlikte yeni sezon bölümlerinin çekimlerine önümüzdeki sonbahar döneminde başlanacak.

17-03/28/humans-amc.jpg

HUMANS KONUSU

Sam Vincent ve Jonathan Brackley (Humans S1, Spooks: The Greater Good) ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı Humans; insan ve onlara yardımcı olması göreviyle yaratılan robotların bir arada yaşadığı bir dünyayı bizlere yansıtıyor. Hem robotların hem de insanların gözünden hikayeye bakabildiğimiz Humans'ta robotların bilinç kazanmaya başlaması ile gelişen heyecan dolu olayları izliyoruz.

SVT ve Matador Film yapımcılığında hazırlanan, yaratıcılığını Lars Lundstrom'un yaptığı ödüllü İsveç bilim-kurgu draması Real Humans dizisinden Amerikan televizyonlarına uyarlanan dizinin yeni sezon onayı hakkında açıklamalarda bulunan AMC ve Sundance TV Orijinal Programlama ve Geliştirme Başkanı Joel Stillerman şu ifadeleri kullandı:

"Humans, teknolojinin gelişimi ve bunun toplum üzerinde yarattığı etkiye heyecanlı bir bakış açısı getiriyor. Channel 4 ve Kudos ile olan işbirliğimizin devam ediyor olmasından mutluluk duyuyor, üçüncü sezonu sabırsızlıkla bekliyoruz."

17-03/28/humans.jpg

Dizinin senaristleri Sam Vincent ve Jonathan Brackley ise "Bu hikayeyi sürdürecek olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Humans izleyicileri ikinci sezon sonunun her şeyi değiştirdiğini görecek. Bu yeni dünyayı hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz." şeklinde duyugularını dile getirdiler.

Emily Berrington, Gemma Chan, Colin Morgan, Ivanno Jeremiah,Tom Goodman-Hill ve Katherine Parkinson gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Humans'ın yeni sezonunun yürütücü yapımcı kadrosunda Derek Wax, Emma Kingsman-Lloyd, Sam Vincent, Jonathan Brackley, Lars Lundstrom, Henrik Widman, Vicki Delow gibi isimler bulunuyor.

Sizce dizinin yeni sezonunda Humans dünyasında neler değişecek?

"Humans" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin