New Girl'de Schmidt'in gerçek ismi ortaya çıktı!

New Girl hayranları yaklaşık altı sezon ve 130'un üzerinde bölüm geride kalmışken hep bu anı bekledi! Ve gerçek sonunda ortaya çıktı! Schmidt'in ilk isminin gizemi çözüldü.

Volkan Küçükel
29 Mart 2017 - 13:55
Gündem

New Girl hayranları yaklaşık altı sezon ve 130'un üzerinde bölüm geride kalmışken hep bu anı bekledi! Ve gerçek sonunda ortaya çıktı!

Schmidt'in (Max Greenfield) ilk isminin gizemi çözüldü. Hazır mıyız?

6 SEZON SONRA ORTAYA ÇIKAN GERÇEK!

Elizabeth Meriwether'in yaratıcısı olduğu ve 2011 senesinde ekranlara merhaba diyen komedi dizisinde Schmidt'in gerçek adının gizemi dün akşamki bölüme kadar çözülmemişti.

Dün akşam yayınlanan "San Diego" isimli bölümde karizmatik ve kendine aşırı güvenli Schmidt, güvenilir arkadaşı Winston'a (Lamorne Morris) ilk adını tekrar kullanmaya başlayacağını söyledi.

Winston'ın bunun kötü bir fikir olduğunu söylemesi üzerine Schmidt "Başka şansım yok. Doğduğumda ailem bana bir isim verdi. Hayatımın büyük bir bölümünde çağrıldığım ismim buydu ve şimdi onu geri istiyorum" ifadelerini kullanıp gerçek ismini içeren bir isim plakasını arkadaşına doğru fırlattı.

17-03/29/new-girl-dizi.jpg

İŞTE GERÇEK!

Ve o anda gizem çözüldü: "Winston Schmidt". Bu arada Fox'un basın açıklamasına göre karakterin tam adı "Winston Saint-Marie Schmidt".

NEW GIRL 6. SEZON FİNALİ GELDİ ÇATTI

Gelecek hafta dizinin altıncı sezon finali var. "Five Stars for Beezus" isimli bölümde Jess'i (Zooey Deschanel), Nick'e (Jake Johnson) gerçek duygularını anlatmak için hazır durumdayken göreceğiz. Bu sırada Nick bir kitap yayıncısıyla görüşürken; Aly (Nasim Pedrad), Winston'a (Lamorne Morris) önemli bir kişiyle tekrar iletişime geçmesİ konusunda yardımcı olacak. Cece (Hannah Simone) ve Schmidt ise büyük haberleri vermeye hazır.

Modern Family'den Fred Willard'ın konuk oyuncu olarak yer alacağı bölüm 04 Nisan'da Fox ekranlarında olacak.

"New Girl 6x21" - Schmidt gerçek adını açıklıyor:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin