28 Nisan reyting sonuçları! İnsanlık Suçu, Adı Zehra, Yeni Gelin dizilerinden hangisi birinci oldu?

28 Nisan 2018 reyting sonuçları elimize ulaştı! İnsanlık Suçu, Adı Zehra, Yeni Gelin, Fazilet Hanım ve Kızları, Kalk Gidelim dizilerinden hangisi izleyiciden geçer not aldı? Cumartesi gününün sevilen programlarından hangisi birinci oldu?

Nurşah
29 Nisan 2018 - 10:24
Reyting

Cumartesi günü programlar listesinde izleyiciler için oldukça ilgi çekici diziler yer alıyor. Her birisi farklı bir konuya ve yetenekli oyuncu kadrosuna sahip olan dizilerden hangisi en çok izlendi? 28 Nisan 2018 reyting sonuçları lideri hangi dizi oldu? İnsanlık Suçu, Fazilet Hanım ve Kızları, Adı Zehra, Yeni Gelin dizilerinin ayrıntılı incelemesi ve tam liste haberimizde yer almaktadır...

28 Nisan 2018 reyting sonuçları (Total)

18-04/29/28-nisan-reyting-sonuclari.jpg

28 Nisan Cumartesi reyting sonuçları (AB grubu)

18-04/29/28-nisan-cumartesi-reyting-sonuclari.jpg

Yeni Gelin totalde 2. oldu!

18-04/29/yeni-gelin-28-nisan-reyting.jpg

Sezon finaline yaklaşılan şu günlerde Yeni Gelin 28 Nisan 2018 reyting sonuçları listesinde total grubunun ikinci programı oldu! AB grubunda ise 9. olarak yayın gününü noktaladı...

Fazilet Hanım ve Kızları reyting sonuçları

18-04/29/fazilet-hanim-ve-kizlari-reyting.jpg

Fazilet Hanım ve Kızları geçtiğimiz hafta yeni bölüm yayınlamamıştı. İzleyicilerini uzun bir süre merakta bırakan dizi dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile AB grubu reytinglerinde dördüncü, total grubunda ise altıncı oldu.

İnsanlık Suçu reytingleri

18-04/29/insanlik-sucu-reyting-sonuclari.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi dün akşam 5. bölümü ile ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta mükemmel bir çıkış yaparak AB grubunun ikincisi olan dizi, bu hafta aynı performansı sergileyemedi. Temposu düşen İnsanlık Suçu 28 Nisan Cumartesi günü reyting sıralamasında totalde 8. AB'de ise 7. oldu!

Adı Zehra 28 Nisan reytingleri

18-04/29/adi-zehra-28-nisan-reyting.jpg

Adı Zehra dizisi dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile AB grubunda 8. sıraya yerleşti. Genel toplam sıralamasında ise 9. olarak yayın gününü noktaladı...

Kalk Gidelim reytingleri

TRT 1 ekranlarının sevilen komedi dizisi Kalk Gidelim reyting sonuçları da listemizde yer alıyor. Kalk Gidelim total grubunda 10. sıraya yerleşmeyi başardı. AB grubunda ise 4 sıra yükselerek 6. program oldu!

Bir önceki günün reyting sonuçlarına buradan ulaşabilirsiniz...

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin