Billions dizisine 4. sezon onayı çıktı!

Showtime kanalının ilgiyle takip edilen dizisi Billions 4. sezon onayını cebe koydu. Yeni sezon detayları...

Volkan Küçükel
29 Nisan 2018 - 13:49
Gündem

Showtime'ın 3. sezonu devam etmekte olan popüler dizisi "Billions" 4. sezon onayını kaptı.

BILLIONS YOLA DEVAM EDİYOR!

Paul Giamatti ve Damian Lewis ikilisini başrollerinde bulunduran dizi elde ettiği reyting oranlarıyla Showtime yönetiminin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Kanalın Homeland'in ardından en fazla izlenen ikinci dizisi pozisyonundaki Billions, 25 Mart'ta "Tie Goes to the Runner" bölümüyle gerçekleşen 3. sezon prömiyerinde şimdiye kadarki en iyi sezon açılışını yaparken, geçen sezona oranla izlenme oranlarında yüzde 23'lük bir artış yaşamıştı.

Showtime Networks Programlama Başkanı Gary Levine konuyla ilgili yaptığı açıklamada dizinin yaratıcıları Brian Koppelman ve David Levien'in hikaye anlatımındaki ustalıklarına dikkat çekerken "Yaratıcı ekibin ve sıra dışı oyuncu kadrosunun dördüncü sezonda bizleri nereye götüreceklerini görmek için sabırsızlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

18-04/29/billions-dizisi.jpg

New York'un güç savaşlarına ışık tutan Billions'un 3. sezonunda soğukkanlı savcı Chuck Rhoades (Paul Giamatti) ve hırslı-zeki milyoner Bobby Axelrod (Damian Lewis) arasındaki çekişme sürüyor. İkisi de hala birbirlerini yok etmeye kararlıdır. Ancak aynı zamanda yeni güçler ve yeni düşmanların ortasında kendi kurtuluşları için de savaşmak zorundadırlar.

Billions'un oyuncu kadrosunda Maggie Siff, Malin Akerman, Toby Leonard Moore, David Costabile, Condola Rashad, Asia Kate Dillon ve Jeffrey DeMunn gibi isimler de yer alıyor.

BILLIONS 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Billions'un 4. sezon bölümlerinin önümüzdeki senenin ilk aylarında izleyicilerle buluşmaya başlaması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin