Here and Now dizisinin 2. sezonu olmayacak!

Alan Ball imzalı HBO dizisi Here and Now resmen iptal edildi.

Volkan Küçükel
29 Nisan 2018 - 14:30
Gündem

HBO'nun büyük beklentilerle başlayan ancak bekleneni veremeyen Alan Ball'un arkasında olduğu aile draması "Here and Now" için iptal kararı çıktı.

HERE AND NOW İPTAL EDİLDİ!

İlk sezonunun bitiminin 10 gün sonrasında duyurulan açıklamaya göre "Here and Now"ın 2. sezonu olmayacak.

Dizi, The Brink'in ardından Tim Robbins'in rol aldığı ve ilk sezon sonunda iptal gören ikinci HBO dizisi oluyor.

HBO'nun konuyla ilgili basın açıklamasında "Dikkatli değerlendirmelerin ardından Here and Now ile ikinci sezonda ilerlememeye karar verdik. Alan'a yenilikçi hikaye anlatım tarzından dolayı teşekkür ediyor ve kendisinin bir sonraki işini merakla bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

18-04/29/here-and-now-posteri.jpeg

HERE AND NOW'IN REYTİNGLERİ

Dizi, eleştirmenlerin ılımlı yorumlarına ek olarak mütevazı bir izleyici kitlesi edinmiş ve ilk sezonu boyunca kendi zaman dilimi ve aynı gün tekrarlarıyla ortalama 300,000-400,000 civarında bir izleyici sayısına ulaşmıştı.

HERE AND NOW KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Tim Robbins ve Holly Hunter ikilisinin başrollerini paylaştığı Here and Now'ın hikayesi; üçü Vietnam (Raymond Lee), Liberya (Jerrika Hinton) ve Kolombiya'dan (Daniel Zovatto) evlatlık olarak edinilen, biri ise kendi biyolojik çocukları (Sosie Bacon) olmak üzere toplam dört çocuğa sahip orta yaşlı bir çift (felsefe profesörü Greg Bishop; Robbins ve avukat eşi Audrey; Hunter) ve çok ırklı çağdaş ailesine odaklanıyor.

Here and Now'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Jerrika Hinton, Daniel Zovatto, Raymond Lee, Sosie Bacon, Andy Bean, Joe Williamson ve Peter Macdissi gibi isimler yer alıyor.

Ball; Peter Macdissi ve David Knoller ikilisi ile birlikte dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyordu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin