Hulu dizisi The Path iptal edildi!

Hulu, The Path dizisini resmen iptal etti. Buna göre The Path dizisinin 4. sezonu olmayacak.

Volkan Küçükel
29 Nisan 2018 - 16:43
Gündem

Aaron Paul'lu Hulu dizisi "The Path" yolun sonuna geldi!

THE PATH VEDA ETTİ!

Online yayın platformu Hulu, geçtiğimiz ay üçüncü sezonunu noktalayan dizisi için iptal kararı verdi. Buna göre, The Path'in 4. sezonu olmayacak.

18-04/29/jessica-goldbert-tweet.jpg

18-04/29/aaron-paul-tweet.jpg

Universal Television ve True Jack Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizi 2016 yılında ekran macerasına başlamış; 10 bölümlük ilk sezon ve 13 bölümlük ikinci sezonun ardından, son olarak bu yıl içinde 13 bölümlük üçüncü sezonuyla izleyiclerle buluşmuştu.

Bu kararla birlikte 28 Mart'ta ekranlara gelen "Blood Moon" isimli bölüm aynı zamanda dizinin final bölümü oldu.

18-04/29/the-path-dizisi-hulu.jpg

The Path'in yaratıcı ismi Jessica Goldberg iptal kararı üzerine yaptığı açıklamada "The Path'in bitişi üzüntü veriyor olsa da, minnettarlık ve gururla doluyum. Bu eşsiz ve ilgi çekici dünyada üç sezon boyunca duygusal ve zorlayıcı hikayeler anlatmak bizim için bir armağandı. Hayat değiştiren bu deneyime ev sahipliği yaptıkları için Hulu ve Universal Television'a teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

18-04/29/the-path-3-sezon.jpg

Emmy ödüllü Aaron Paul (Breaking Bad), Michelle Monaghan (True Detective) ve Hugh Dancy (Hannibal) üçlüsü dışında Kyle Allen, Emma Greenwell (Shameless), Freida Pinto gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin final sezonunda Goldberg showrunner/yürütücü yapımcı olarak görev yaparken; Jason Katims ve Michelle Lee ikilisi yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan diğer isimlerdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin