Tom Clancy’s Jack Ryan 2. sezon onayını aldı!

Amazon'un ilk sezonu için geri sayımı başlayan yeni dizisi Tom Clancy’s Jack Ryan şimdiden 2. sezon onayını cebine koydu.

Volkan Küçükel
29 Nisan 2018 - 22:54
Gündem

Online yayın platformu Amazon'un izleyicilerle buluşmaya hazırlanan yeni dizisi "Tom Clancy's Jack Ryan" ilk sezonu başlamadan 2. sezon onayını kaptı!

TOM CLANCY'S JACK RYAN'A 8 BÖLÜMLÜK 2. SEZON ONAYI!

İkinci sezon için 8 bölümlük sipariş verildi.

Tom Clancy tarafından yaratılan bir karakter olan ve ilk olarak The Hunt for Red October kitabından uyarlanarak 1990 yılında John McTiernan yönetmenliğinde beyaz perdeye taşınan Jack Ryan karakterini John Krasinski'nin (The Office, 13 Hours) canlandıracağı dizi, bir CIA ajanı olan Jack Ryan'ın yeni serüvenlerini ekranlara taşıyacak.

Paramount Television ve Skydance Television yapımcılığındaki dizinin yeni sezonu için yazar ekibi işbaşı yapmış durumda. Carlton Cuse ve Graham Roland ikilisi ortak showrunner'lar olarak yeni sezonda da görevlerinin başında olacaklar.

18-04/29/jack-ryan-amazon.jpg

TOM CLANCY'S JACK RYAN 2. SEZON HİKAYESİ

Tom Clancy's Jack Ryan'ın ikinci sezon hikayesi Jack Ryan'ın (Krasinski) Güney Amerika'da atıldığı tehlikeli bir görevi konu edinecek. Krasinski dışında James Greer karakteriyle Wendell Pierce de ikinci sezon kadrosunda olacak.

Yeni sezon çekimlerine bu yaz Avrupa, Güney Amerika ve Amerika Birleşik Devletleri'nde başlanacak.

Platinum Dunes, Skydance Television ve Paramount TV ortak yapımcılığında hazırlanan dizi, Carlton Cuse ve senarist Graham Roland ikilisinin elinden çıkıyor.

Cuse, Roland, Krasinski, Michael Bay, Brad Fuller, Andrew Form, David Ellison, Dana Goldberg, Marcy Ross, Mace Neufeld ve Lindsey Springer projenin yapımcı kadrosunda bulunan isimler.

TOM CLANCY'S JACK RYAN 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Tom Clancy's Jack Ryan'ın ilk sezonu 31 Ağustos'ta prömiyerini gerçekleştirecek.

"Tom Clancy's Jack Ryan" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin