The Last O.G. dizisine 2. sezon onayı!

TBS'in yeni komedi dizisi The Last O.G. 2. sezon onayını aldı.

Volkan Küçükel
29 Nisan 2018 - 23:37
Gündem

Jordan Peele ve John Carcieri ikilisinin yaratıcısı olduğu TBS komedisi "The Last O.G." için 2. sezon onayı çıktı!

THE LAST O.G İÇİN 10 BÖLÜMLÜK YENİ SEZON ONAYI!

31 Mart'ta prömiyerini yapan ve henüz sezonu ortalamayan dizi böylelikle yeni sezon onayını hayranlarını fazla bekletmeden cebine koymuş oldu.

Yeni sezon, ilk sezonda olduğu gibi 10 bölümden oluşacak.

18-04/29/the-last-og-tbs.jpg

THE LAST O.G.'NİN DİKKAT ÇEKEN REYTİNGLERİ

Prömiyerinde elde ettiği izlenme oranları ile TBS'in 2015'ten bu yana gerçekleşen en iyi komedi dizisi açılışına imza atan dizi ayrıca 2018'in en iyi kablolu kanal komedisi rakamlarına ulaştı.

Tracy Morgan ve Tiffany Haddish ikilisini buluşturan yapım tüm platformlar dahil edildiğinde şimdiye kadar 25 milyon izleyiciye kadar ulaştı.

Tüm bu rakamlar sonucunda The Last O.G.'nin yeni sezon onaynı alması kaçınılmaz olmuştu.

Başrol oyuncusu Morgan yeni sezon onayı hakkında yaptığı açıklamada "Tanrı'ya, aileme, hayranlarımıza, TBS ve bizlere ikinci bir şans tanıyan herkese teşekkür etmek isterim. Sizleri seviyoruz!!!" ifadelerini kullandı.

18-04/29/the-last-og-dizisi-tbs.jpg

Tracy Morgan, Jordan Peele, Eric Tannenbaum, Kim Tannenbaum, Saladin Patterson ve Joel Zadak'ı yürütücü yapımcı kadrosunda bulunduran The Last O.G.'nin hikayesi; 15 yıl sonra hapishaneden çıkan ancak geri döndüğünde değişmiş ve alışık olmadığı bir dünyayla karşılaşan Tray (Morgan) karakteri üzerine odaklanıyor. Brooklyn'e dönüş yapan Tray, eski kız arkadaşı Shay'ın (Haddish) başka bir adamla evlendiğini ve varlığından haber olmadığı ikiz çocuklarının Shay ve yeni kocası tarafından büyütülmekte olduğunu öğrenir.

The Last O.G.'nin oyuncu kadrosunda Tracy Morgan ve Tiffany Haddish dışında Cedric the Entertainer, Allen Maldonado, Ryan Gaul, Taylor Mosby, Dante Hoagland, Joel Marsh Garland, Gino Vento, Derek Gaines ve Daniel J. Watts gibi isimler bulunuyor.

"The Last O.G." fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin