Search Party 3. sezon onayını aldı!

TBS dizisi Search Party 3. sezon onayını cebine koydu.

Volkan Küçükel
29 Nisan 2018 - 23:51
Gündem

Sarah-Violet Bliss, Charles Rogers ve Michael Showalter üçlüsünün elinden çıkan TBS komedisi "Search Party" 3. sezon onayını aldı.

SEARCH PARTY 3. SEZON DETAYLARI

İlk iki sezonu 10 bölümden oluşan dizinin 3. sezonu da 10 bölümden oluşacak.

Henüz prömiyer tarihi belli olmasa da yeni sezon bölümlerinin sene sonuna doğru izleyicilerle buluşmaya başlaması bekleniyor.

18-04/30/search-party-dizi.jpg

"SEARCH PARTY" KONUSU VE EKİBİ

Kara komedi türündeki Search Party'nin hikayesi; 20'li yaşlardaki bir grup arkadaşın bir araya gelerek esrarengiz şekilde ortadan kaybolan arkadaşlarının gizemini aydınlatma çabaları üzerine odaklanıyor.

Turner's Studio T ve Jax Media ortak yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Sarah-Violet Bliss, Charles Rogers, Michael Showalter, Lilly Burns ve Tony Hernandez'den oluşuyor.

İkinci sezonuyla TBS'in dijital ortamda en çok izlenen dizisi konumunda olan Search Party'nin oyuncu kadrosunda Alia Shawkat, Meredith Hagner, John Early, John Reynolds ve Brandon Micheal Hall gibi isimler yer alıyor.

"Search Party" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin