Kurtlar Vadisi Pusu yeni kanalı belli oldu! Yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacak?

İzleyicileri uzun bir süredir bekleyişte olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni kanalı belli oldu! Televizyon tarihimizin en çok izlenen dizilerinden birisi olan Kurtlar Vadisi gelecek sezonda hangi kanalda yayınlanacak? Ne zaman başlayacak?

Nurşah
30 Nisan 2018 - 14:18
Yeni Bölüm

Kurtlar Vadisi yayınlandığı dönemde izleyiciden büyük bir ilgi görmüş ve deyim yerindeyse bir televizyon fenomeni haline gelmişti! Dizinin final yapmasının ardından seyirciler yeniden çekilmesini istediklerini sıklıkla dile getirdiler. Uzun süredir tekrar başlayacağına dair bulunan söylentiler, yavaş yavaş netlik kazanmaya başlıyor. Kurtlar Vadisi Pusu yeni kanalı belli oldu! Ayrıntılar haberimizde...

18-04/30/kurtlar-vadisi-pusu-yeni-kanal.jpeg

Kurtlar Vadisi Pusu hangi kanalda yayınlanacak?

Kurtlar Vadisi dizisinin başlangç tarihi ve yeni kanalı ile ilgili pek çok söylenti bulunuyordu. İlk olarak Tv 8 ya da TRT 1 ekranlarında yayınlanacağına dair dedikodular bulunan dizinin yeni kanalının bunlardan ikisi olmayacağı söyleniyor.

2018 Nisan ayında yayınlanacağına dair yapılan haberler izleyicileri heyecanlandırmış ve büyük bir bekleyişin başlamasına sebep olmuştu. Nisan ayıp gelip geçince gözler, dizi yapımcılarına döndü. Dizinin yeni adının Kurtlar Vadisi Kaos olacağı da çeşitli kaynaklardan duyurulmuştu. Necati Şaşmaz geçtiğimiz günlerde çeşitli açıklamalar yaparak dizinin yeni sezonda izleyicilerle buluşacağı müjdesini verdi! Başarılı oyuncunun ayrıca çeşitli film projeleri de bulunuyor.

Tüm bunlardan sonra aldığımız duyumlara göre Kurtlar Vadisi Pusu yeni dizi sezonunda, yeni kanalı Kanal D'de meraklı bekleyişte olan izleyicileri ile buluşacak. Dizi yeni yayın sezonunda yani Eylül döneminde yayınlanmaya başlayacak!

Kurtlar Vadisi Pusu ya da diğer adı ile Kaos dizisi ile ilgili gelişmelerden sizleri en kısa sürede haberdar edeceğiz! Necati Şaşmaz'ın yaptığı açıklamalara buradan ulaşabilirsiniz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin