Ahmet Kural ve Murat Cemcir yeni dizi ile ekranlara gelecek!

İşler Güçler ile parlayan ve beraber başarılı işlere imza atan Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisinden hayranlarını sevindirecek yeni dizi haberi geldi! Detaylar haberimizde...

Nurşah
30 Nisan 2018 - 15:00
Kültür Sanat

2012 senesinde yayınlanan İşler Güçler isimli dizi ile geniş bir hayran kitlesi kazanan Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi ekranlarda oldukça sevildi. İki sene sonra aynı ikiliyi Kardeş Payı adlı dizide izledik ve bu yapım da izleyiciler tarafından oldukça beğenildi. Beraber güzel işlere imza atan ikiliden hayranlarını sevindirecek yeni bir dizi haberi de şu günlerde duyulmaya başladı!

18-04/30/ahmet-kural-murat-cemcir-yeni-dizi.jpg

Ahmet Kural ve Murat Cemcir yeniden aynı dizide!

Geçtiğimiz günlerde vizyona giren Ailecek Şaşkınız isimli komedi filmi ile tekrar ekranlarda gördüğümüz ikili önümüzdeki günlerde yeni bir dizi ile izleyici karşısına çıkacak. Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yeni dizisinin yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını daha önce de Kardeş Payı ve İşler Güçler'de beraber çalıştıkları başarılı isim Selçuk Aydemir'in yapacağı söylentiler arasında!

Oyuncu kadrosu seçim çalışmalarına başlanan dizinin ismi ise henüz duyurulmadı. Ahmet Kural - Murat Cemcir ikilisinin yeni dizisi ile ilgili gelişmelerden sizleri en kısa sürede haberdar edeceğiz!

18-04/30/ahmet-kural-murat-cemcir.jpg

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in beraber rol aldığı yapımlar

-İşler Güçler
-Kardeş Payı
-Düğün Dernek
-Düğün Dernek 2
-Ailecek Şaşkınız

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin