Gilmore Girls Türk dizisi olacak!

Uyarlama diziler kervanına bir isim de ABD yapımı projeler arasından geliyor. Dünyaca ünlü Gilmore Girls dizisinin yayın hakları NTC Medya tarafından satın alındı! Yönetmeni belli olan Gilmore Girls uyarlaması yeni dizimiz hakkındaki detaylar haberimizde!

Nurşah
30 Nisan 2018 - 15:50
Kültür Sanat

2000 - 2007 seneleri arasında başta ABD olmak üzere çeşitli ülkelerde yedi sezon olarak yayınlanmış ve geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Gilmore Girls dizisi önümüzdeki sezon Türk televizyonları için uyarlanacak! 

18-04/30/turk-uyarlamasi-girlmore-girls.jpg

Türk usulu Gilmore Girls'ün yönetmeni belli oldu!

Emmy Ödülü sahibi bir dram dizisi olan Gilmore Girls yayınlandığı 7 sezon boyunca izleyiciler tarafından oldukça beğenildi. Türk televizyonlarında orijinali CNBC-e kanalı tarafından yayınlanan Gilmore Girls, şimdi bir Türk uyarlama dizisi olarak ekranlara gelecek!

NTC Film'in haklarını satın aldığı dizinin yönetmeni ise geçtiğimiz günlerde belli oldu. Son olarak Kırgın Çiçekler adlı dizinin yönetmen koltuğunda gördüğümüz Serkan Birinci, bu dizi için öne çıkan isimlerden. 1975 doğumlu başarılı yönetmen Yemin ve Benim İçin Üzülme dizilerinin yönetmenliğini de yapmıştı. Dizi hakkındaki detaylar belirginleştikçe sizlerle paylaşacağız...

Gilmore Girls dizisinin konusu nedir?

Hayali Stars Hollow kasabasının seçmece ve hafif kaçık sakinleri eşliğinde arkadaşlık, aile ve hayat üzerine esprili bir yapım olan Gilmore Girls, kasabanın vazgeçilmez karakterleri anne Lorelai ile kızı Rory'nin yaşamları üzerine odaklanıyor.

Otuzlarındaki Lorelai Gilmore geçmişinde yaptığı hataları, en yakın arkadaşı olan kızı Rory'nin de tekrarlamaması için elinden geleni yapan bir anne. İkisinin de aynı ilgi alanlarına, aynı zekaya, aynı kahve bağımlılığına ve aynı gözlere sahip olduğu düşünülürse aynı tecrübeleri yaşamaları büyük bir olasılık. Rory'nin, Lorelai'dan daha ciddi bir kişiliği olsa da özellikle aşk ilişkilerindeki eğilimleri annesinin kızı olduğunu gösteriyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin