Tremors (Yeraltı Canavarı) dizisine Syfy'dan onay çıkmadı!

Bir süredir Syfy çatısı altında hazırlıkları süren ve deneme bölümü çekilen Tremors dizisine onay çıkmadı ve proje rafa kaldırıldı.

Volkan Küçükel
28 Nisan 2018 - 23:43
Gündem

1990 yılı yapımı kült korku filmi "Tremors"un Syfy kanalı için hazırlanan dizi uyarlaması projesinden olumsuz haber geldi!

TREMORS DİZİSİ İPTAL!

Usta aktör Kevin Bacon'ı orijinal filmdeki Valentine McKee karakteriyle geri döndürecek dizinin deneme bölümü Syfy yönetiminden olumlu not alamadı ve kanal, projeyi askıya aldı.

Gelişme bizzat Bacon tarafından, Instagram hesabından şu şekilde paylaşıldı:

18-04/28/kevin-bacon-instagram.png

Perfection, Nevada'daki dünyayı yeniden ziyaret etme hayalinin gerçeğe dönüşememesinden yakınan Bacon "Kendi düşünceme göre şahane bir pilot bölüm yapmamıza rağmen, kanal proje ile ilerlememe kararı aldı. Muhteşem oyuncu kadromuz ve kamera arkasında sıkı bir şekilde çalışan herkese teşekkürler. Ve Graboidler için her zaman tetikte olun!" ifadelerini kullandı.

Universal Cable Productions ve Blumhouse Television yapımcılığında hazırlanan Tremors'un yeni versiyonunda; 25 yıl önce Perfection, Nevada'yı neredeyse yok eden katil Graboid solucanların geri dönüşüne tanıklık edecektik. Kasabanın kurtuluş umudu yine Valentine McKee (Bacon) olacak; ancak McKee'nin öncelikle alkol, yaş ve kuruntulu kahraman kompleksleri gibi sorunlarını aşması gerekecekti.

18-04/28/tremors-filmi.jpg

TREMORS'UN OYUNCU KADROSUNA KİMLER KATILMIŞTI?

Andrew Miller'ın (The Secret Circle) senaryosunu kaleme alıp Vincenzo Natali'nin (Hannibal) pilot bölüm yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Bacon dışında Emily Tremaine, Megan Ketch, Shiloh Fernandez, Toks Olagundoye, Toks Olagundoye, John Ellison Conlee, P.J. Byrne, Hunter Parrish, Ebonée Noel, Brandon Jay McLaren ve Haley Tju gibi isimler yer alıyordu.

Syfy, pilot bölüm siparişi verdiği bir diğer yapım Deadly Class'a onay verirken; bir başka dizi projesi Run for Your Life için henüz kararını açıklamadı.

"Tremors (1990)" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin