Blue Bloods 175. bölümüyle yine zirvede!

CBS'in Cuma akşamları ekranlara getirdiği Blue Bloods 175 bölümü devirirken reytinglerdeki istikrarını koruyor.

Volkan Küçükel
28 Nisan 2018 - 23:10
Gündem

Geçtiğimiz günlerde yayıncı kanal CBS'ten 9. sezon onayını da alan ekranların uzun soluklu dizilerinden "Blue Bloods" 175. bölümünü geride bıraktı.

BLUE BLOODS 8. SEZON REYTİNGLERİ

22 bölümlük sezonun 20. bölümü olan "Your Six" ile geçtiğimiz akşam ekranlara gelen Blue Bloods, 175. bölümünde de Cuma akşamının en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Sıkı bir hayran kitlesine sahip olan dizi, önceki sezonlarda olduğu gibi 8. sezonunda da istikrarlı izlenme oranlarıyla yola devam ediyor. Sezon ortalaması 9 milyon izleyicinin altına düşmeyen dizi son bölümüyle 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.8 reyting oranı ve 8.003 milyon izleyici ile gecenin en çok izlenen dizisi oldu.

Blue Bloods'un devam etmekte olan 8. sezonunun izlenme oranlarındaki genel ortalaması ise bölüm başına şimdilik 18-49 yaş kategorisinde 0.9 reyting oranı ve 9.147 milyon izleyici.

18-04/28/blue-bloods.jpg

BLUE BLOODS KONUSU VE OYUNCU KADROSU

New York Polis Departmanı'nın çeşitli kademelerinde çalışan aile bireyleri işleri gereği suçluların peşinden koşup adaleti sağlamak için uğraş verirken, bir yandan da özel sorunlarla başa çıkmaya çalışmaktadır.

Aile olmanın dinamikleri ve kanun sağlayıcı olmanın getirdiği sorumluluklar arasında sıkışan hayatların konu edindiği dizinin oyuncu kadrosunda Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes, Len Cariou, Marisa Ramirez, Sami Gayle ve Vanessa Ray gibi isimler rol alıyor.

BLUE BLOODS 8. SEZON FİNALİNE DOĞRU...

MacGyver ve Hawaii Five-O ile birlikte CBS kanalı için güçlü bir yayın kuşağı oluşturan Blue Bloods, 04 Mayıs'ta sezonun 21. bölümü "The Devil You Know" ile CBS ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin